Két vízöntő kiütheti egymást?
"Ennél a párosnál, amely két ötletekben kifogyhatatlan Vízöntõbõl áll, a hálószoba valóságos fészke a féktelenségeknek és a szenvedélyes kihívásoknak. Közös jellemzõitek, a féltékenység hiánya és a szabadság szeretete, eleinte örvendetesen megritkítják kapcsolatotokban a mérgelõdések és a heves jelenetek elõfordulását. Ám ami kezdetben erény, késõbb könnyen hiányossággá is válhat, mivel lassanként hozzászoktok, hogy dolgaitokat vállrándítással intézzétek el, és meghagyjátok egymást abban a tévhitben, hogy a szerelem igazából nem igényel erõfeszítést. Hozzá még kiderülhet, mennyivel nehezebb a másiknak is engedélyezni azt a szabadságot, ami nektek kijár.
Holott kisülhet ebbõl az azonos jegyû párosításból sok jó is, azzal a feltétellel, hogy mind a ketten visszafogjátok a beszédet az érintés, a szellemi síkot a fizikai javára, és engeditek behatolni a másikat az életetekbe és az érzelmeitekbe. Mindkettõtöket csábítja, hogy új embereket és új helyeket ismerjen meg - szervezzétek ezeket közös programokká."
Épp ma olvasta, bár alátámasztani nemtudom, mert még nem jártam másik vízöntővel. Habár, ismerek boldog vízöntő párokat.
Szerintem két azonos jegynél, akármilyennél csak épp annyira lehet vonzó a tulajdonság, ami benne és benned is megvan, mint emennyire taszíthat egy idő után, hogy pont ugyanolyan.
De egyébként ez emberfüggő, viszont a hasonló jegyű párok általában szerencsések :D
nezd, ez pont olyan mintha azt kerdezned:
KET NEMET ALLAMPOLGARSAGU KIUTHETI E EGYMAST.
az emberek ilyen tomeges tulajdonsagjegyekkel torteno megbelyegzese nyilvanvalo ostobasag. Ugyanez a helyzet a horoszkopnal is.
Emberek vannak, erzelmek vannak, bogarak vannak, rogeszmek vannak.
EZeket vagy kezeli az ember vagy nem. Mindegy, hogy vizonto, ikrek vagy fakutya a masik jegye.
es igen en is olvastam a horoszkopomat rendszeresen, es mindig megnyugodtam, hogy tenyleg igaz. egeszen addig hatassal is volt ram, amig egyszer asztrojegy nelkul olvasta fel a baratnom a horoszkopot, es magamra igaznak ereztem( kiderult teljesen mas jeygrol van szo) sot ma ha letakarod a leirasokban a csillagjegy nevet, mindegyikben( tobbsegeben biztosan ) talalsz olyat ami igaz rad is.
el is felejtettem megkerdezni:
szerinted 2 vizonto ugyanolyan inteligens? teljesen mindegy, hany eves hol el, milyen kornyezet veszi korul, mennyire tanult gondolkodni???
SZoval egy tomeg vizonto all elotted, akit eltalalsz a kidobos labdaval az mind ugyanolyan inteligens mint te?
A sajat erdekedben kerd ki ezt a hulyeseget magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!