Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A kos lány és szűz fiú (tinik)...

Doddie kérdése:

A kos lány és szűz fiú (tinik) kapcsolatához mit szóltok?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából az, hogy egy kős lány (tini) és egy szűz fiu (tini) párkapcsolata milyen? Rákerestem neten, de nagyon fura szavakkal írták le, úgyhogy szerintetek? Nektek volt már ez a helyzet?

És a kos lány és szűz lány (mint barátság) erre viszont nem találtam semmitsem neten.

Ha tudtok segíteni, légyszi irjátok le, mert érdekelne, hiszen a volt barátom szűz volt, és a reménybeli is az.

A "legjobbarátnőm" pedig szűz, erről meg az érdekelne, tartós barátság lehet-e ?

Előre is köszi!

2011. jan. 8. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Rossz témát választottál, irány az Ezotéria!
2011. jan. 8. 22:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Uhh, azt észre se vettem! Köszi, de ez egy kicsit ide is tartozik! Mert háát benne va a szerelem :D
2011. jan. 8. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
hát szűz fiú csak akkor, ha te már kicsit tapasztaltabb vagy ;)
2011. jan. 8. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
de a horoszkóp csak afféle babona ... :)
2011. jan. 8. 22:48
 5/10 A kérdező kommentje:

Háát, a szűz fiú, ugye a volt, és reménybeli barátom, idősebb nálam, és tapasztaltabb azthiszem. :S

Lehet az, de én egykicsit hiszek ezekben a hókuszpókuszokban :DD

2011. jan. 8. 22:51
 6/10 anonim ***** válasza:

Hm, én a hegyi-kecske lányokat jobban szeretem ;)

Nyugi, a horoszkópnak nincs semmi befolyása ilyen dolgokra. :)

2011. jan. 8. 23:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Nemtudom... Remélem hogy nemannyira befolyásolja... Csak azért mert sokaknak igenis befolyásolja ugyhogy gondoltam hogy akkor nálam milyen lesz... De köszi az eddiggi válaszokat! :)
2011. jan. 9. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
A barátságot szerintem olyan mértékben nem határozza meg két ember csillagjegye, mint egy párkapcsolatot.
2011. jan. 10. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Egymás agyára fogtok menni!:)

[link]

2011. jan. 11. 23:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Dejó!:) De ezaz oldal amit mutattal eleg fura woolt:S :D dekoszii:)
2011. jan. 12. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!