Mi a véleményetek a horoszkópban az alábbi dolgokról? Mi fog ebből kijönni?
A nap és a hold együtt áll a második házban, nyilasban.
A mars és a vénusz is együtt áll, az első házban, a skorpióban.
A szaturnusz a nyolcadik házban, az ikrekben áll, pont szemben a nap-hold párossal.
Az uránosz 2-3 fokra az aszcendestől, a 12. házban, mérlegben.
Szerintem vannak olyan oldalak, ahol konkrétan gyakorló asztrológusoktól tudsz kérdezni valamilyen témában, csak születési időpontot és helyet kell megadnod hozzá.
Én nem értek hozzá, csak annyira tudok tippelni, hogy a Nap-Hold együttállás szemben áll a Szaturnusszal, akkor az mindenképpen nagy nehézségeket mutat az éleben, bármibe is kezd az illető, az ellenállásba ütközik. Főleg anyagi téren vannak feszültségek (2. ház). Az Uránusz meg az asc. (sors, külső jegyek, a világ felé mutatott arcunk) közelében általában hirtelen, váratlan változásokat hoz az életben. Bár a transzcendens bolygókat (Uránusz-Neptunusz-Plútó) csak a modern asztrológiában értékelik, a hagyományosban nem foglalkoznak velük.
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)
Nagyi, ez stimmelhet.
Ha van még valakinek ötlete, szívesen fogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!