SZerintetek összeillhet egy Timi nevű lány és egy Tomi nevű fiú ha mindkettőjüknek szűz a horoszkópja? :D
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:18
12/15 anonim válasza:
Hát jah de csak abban az esetben ha Timi vezetékneve H-val TOmié meg L-lel kezdődik és évfolyamtársak egy budapesti gimiben:/ de vajon mekkora enne az esélye?xD
13/15 anonim válasza:
Ezt véletlen nem egy Pisti írta? Húha. Ennek is mekkora az esélye. :D
14/15 anonim válasza:
Ha nem Timinek hívnák a lányt és nem Tominak a fiút,hanem mondjuk Gizinek és Gézának vagy Romeónak és Júliának,akkor is összeillhetnek,sőt lehetne a horoszkópjuk rák,bika,skorpió vagy akármi még különböző is és az is lehet,hogy nem illenének össze.Mivel nem az a lényeg,hogy kinek mi a neve és mi a horoszkópja,hanem hogy bírjátok egymást vagy nem!
15/15 anonim válasza:
Jaj kis csaj... :D szerintem... ez már szánalom, hogy ilyen kérdést teszel fel, ha vicc akkor bocs, de ha te ezt komolyan is veszed, hát nem tudom, te dolgod. De előttem sokan megírtál a választ: nehogy már úgy válassz párt, hogy melyik hónapban született és a szülei milyen nevet adtak neki! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!