Miért van, az hogy skorpió vagyok mérleg aszcedenssel és?
Ez azért van, mert a horoszkóp egy kitalált, alaptalan rendszer.
Aki hisz benne, az belemagyarázza, és önmagát szuggerálva csak azt veszi észre, ami megerősíti a hitében.
Egyesek odáig süllyednek, hogy horoszkóp alapján választanak párt. A legalja.
Az aszcendens meg megint egy hülyeség (bocsánat, maga az aszcendens nem, csak az hülyeség, hogy mindenféle misztikus jelentőséget tanúsítanak neki).
A buta emberek miatt pedig rengeteg pénzt lehet csinálni belőle.
Az asztrológia segít abban, hogy jobban megismerhesd önmagadat, motivációdat, céljaidat. Nem muszáj hinni benne. Mindenkinek meg van a maga hite és annak a "tanait" tartja elfogadhatónak. Az asztrológia bár a jósláshoz is sorolják, mégsem csak erről szól. Teljesen megértem az előttem írók véleményét. Sokan gondolják úgy hogy csak pénzt csalnak ki az asztrológusok. Tény, hogy ma már nagyon sok a csaló, és nem is azt mondom, hogy bármelyiknek is hinni kén. Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy azért mert nehezebb befogadni, mert többnek tűnik a téma körül a "hókuszpókusz", az még nem azt jelenti, hogy teljesen hülyeség. Sokkal többről szól, mint amit egyesek tudnak.
De persze nem kívánok senkit meggyőzni...
Ha nincs valós alapja (és nincs), akkor nincs miről beszélni.
Horoszkóp = hülyeség.
Szerintem lehet hinni ilyenben. Én amikor elolvastam a jellemzést csak tátott szájjal figyeltem, mert amit leírtak abból talán ha 2 mondat nem illett rám. Még a színt is eltalálták, meg a bútorokat. Hideg színek, fekete. Állandóan fekete, fehér, néha lila és zöld ruhákban járok. De többségben a fehér és a fekete. Mondjuk fehér felső, fekete nadrággal meg ilyenek.
Ez hülyeség. Ha mást írtak volna, akkor ugyanúgy rádöbbentél volna, hogy "bammeg, ez igaz rám".
Amit leírnak, azt veszed épp észre magadon te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!