Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Feltünt már valakinek hogy a...

Feltünt már valakinek hogy a ValóVilág szereplőinek csillagjegye, majdnem mindnek BAK? Több mint a fele!

Figyelt kérdés
Vajon mi lehet a közös nevező? Exhibicionizmus? Ez volna jellemző a Bakokra? Mert biztos nem véletlen hogy ennyi Bak ment be oda.
2010. dec. 4. 07:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na ez szép! Én is bedőltem,viszont kételkedtem is benne,vagyis inkább csodálkoztam rajta,ugyanis egyik villalakóról sem gondoltam volna,hogy bak,mivel egyikükre sem jellemzőek a csillagjegy tulajdonságai.Legközelebb tényleg magamra hallgatok :).
2010. dec. 17. 11:22
 22/26 anonim válasza:
Hát ez nekem is feltűnt,én csak örülök neki,én is bak vok.
2010. dec. 27. 13:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Össze-vissza van irva minden, mindenhol. A "Rák" se tudja már ki a "Bak". :D
2010. dec. 29. 09:53
 24/26 A kérdező kommentje:
Vagy tudja a "Rák" hogy ki micsoda:)
2010. dec. 30. 15:58
 25/26 anonim válasza:
30%
és ez amúgy kik*rt érdekes. annyira unatkozol hogy nincs jobb dolgod mint azon filózni hogy miért bakok?
2011. jan. 4. 20:25
 26/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, felesleges ennyire gorombának lenned. Alapból ha már TV előtt ücsörög és show-műsort néz, gondolhatod hogy

1) van szabadideje

2) nincs meghatározott értelmes célja amivel azt eltöltse

De ettől még nem lesz rossz ember, vagy oylan akit meg kéne bántanod.

2011. jan. 5. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!