Feltünt már valakinek hogy a ValóVilág szereplőinek csillagjegye, majdnem mindnek BAK? Több mint a fele!
Figyelt kérdés
Vajon mi lehet a közös nevező? Exhibicionizmus? Ez volna jellemző a Bakokra? Mert biztos nem véletlen hogy ennyi Bak ment be oda.2010. dec. 4. 07:43
21/26 anonim válasza:
Na ez szép! Én is bedőltem,viszont kételkedtem is benne,vagyis inkább csodálkoztam rajta,ugyanis egyik villalakóról sem gondoltam volna,hogy bak,mivel egyikükre sem jellemzőek a csillagjegy tulajdonságai.Legközelebb tényleg magamra hallgatok :).
22/26 anonim válasza:
Hát ez nekem is feltűnt,én csak örülök neki,én is bak vok.
23/26 anonim válasza:
Össze-vissza van irva minden, mindenhol. A "Rák" se tudja már ki a "Bak". :D
24/26 A kérdező kommentje:
Vagy tudja a "Rák" hogy ki micsoda:)
2010. dec. 30. 15:58
25/26 anonim válasza:
és ez amúgy kik*rt érdekes. annyira unatkozol hogy nincs jobb dolgod mint azon filózni hogy miért bakok?
26/26 anonim válasza:
Utolsó, felesleges ennyire gorombának lenned. Alapból ha már TV előtt ücsörög és show-műsort néz, gondolhatod hogy
1) van szabadideje
2) nincs meghatározott értelmes célja amivel azt eltöltse
De ettől még nem lesz rossz ember, vagy oylan akit meg kéne bántanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!