Nyilas fiut hogy lehet meghoditani?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:16
2/13 anonim válasza:
én rózsaszínre vagy feketére gondolnék
3/13 anonim válasza:
Szia enek nincs jelentősége a pasik körében erre csak a nők figyelnek igazán.Hogyha a srác is hisz ebben akkor a spontán dolgokkal lehet megfogni.Hogyha nem hisz benne akkor úgy mint a többieket:)
4/13 anonim válasza:
egy jó tegezzel, amibe a nyilát helyezheti
5/13 anonim válasza:
Én is nyilas (csaj) vagyok és van egy pár nyilas férfiismerősömxD Sztem tutira szexmániás az összes!:D
6/13 anonim válasza:
szerinted én nem nyilas vagyok? :D
8/13 anonim válasza:
Szexel!! jó kajákkal,és nem szabad rá "láncot" kötni! És nem viccelek! Nyilas a férjem és én is az vagyok!
9/13 anonim válasza:
én nyilas vagyok:
nem szeretem ha rámmászik egy csaj, szeretem levadászni
szeretem a szépet, de a giccseset nem
szeretek enni, sportolni,
utálom ha rajtam lógnak, ha heti kétszer találkozom csak egy lánnyal az is elég
bírom ha valaki nem átlagos, és szórakoztat,
cserébe hűséges vagyok, persze flörtölök nekem ez kell
és rajongok a csajért
viszont elég kevésszer voltam eddig szerelmes, inkább csak kalandoztam
10/13 anonim válasza:
utolsó: nahát, a nyilasak milyen különlegesek, te is az vagy... mert a felsorolt tulajdonságaid nem illenek minden egyes fiúra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!