Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért van sokszor előítélet a...

Miért van sokszor előítélet a Rák jegyűekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Pl.hisztisek, meg hangulatemberek, Meg bár víz jegy, a Halak sokkal jobb, mert… pedig ha valaki ismerné ténylegesen az asztrológiát, akkor a víz jegyűek triádja úgy épitkezik, hogy legalul a Skori, utána a Halak és a kardinális helyen a Rák, …mégis mintha így kullogna a többi után. Pedig a víz elemű jegyeknél benne egyesül a Skori meg a Halak spirituális kivonata. ( pl.nagylelkűség, mély érzések…stb)

jan. 20. 15:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
Tán fáj az igazság???? Csodálom, hogy van, aki elvisel....
jan. 20. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Rák vagyok, nyilas aszcendensel. Soha nem hallottam volna, h bárki előítéletes lett volna velem, csak ezért, meg úgy ám blokk nem hallottam még ezt.

Személy szerint, csak a levegő jegyekkel nem jövök ki túl jól, mondom ezt úgy, h az összes nagy szerelmem az volt, ráadásul a férjem ikrek. xD

Halak, skorpiók nálam azonnali barátság - anélkül, h tudnám, h azok - ez általában utána szokott, csak kiderülni. Kos, oroszlán is jöhet, a nyilasok már túl sok nekem. Föld jegyek között, meg a bakot inkább elviselem, mint kedvelem.

Ez az én személyes tapasztalataim alapján van, nem vonatkoztatható mindenkire.:)

jan. 20. 18:53
 13/34 anonim ***** válasza:
49%

Nemrég írtad, hogy elviselhetetlen tetű vagyok és az Istennek sem lennél a társaságomban. Miért nem tartod magad a döntésedhez? Hidegen hagy, hogy ismeretlenül mit "analizáltál" össze, téged zavar az "analízis". Tulajdonképpen szórakoztató vagy, hogy ennyire felidegesített az erős jegy megjegyzés holott nemcsak a Skorpiót tartom annak és nyilván nem az összeset mivel még egszer leírom hátha eljut a mérges agyadba, hogy nem lehet 12 jegyet 12 dobozba begyömöszölni.

A bosszú pedig szintén nem kizárólag a Skorpiókra jellemző, a többi jegy is képes rá szintén ha olyan személyisége van szóval hiába jössz elő a sztereotípiákkal akkor sincs igazad.

Nyugodtan légy még dühös ha jólesik. Magad mérgezed vele! 🤷✋

jan. 20. 18:54
 14/34 anonim ***** válasza:
50%
Az egész asztrológia arról szól, hogy előítéletet igazol minden alap nélkül.
jan. 20. 19:11
 15/34 anonim ***** válasza:
0%
Jól van kedves 13as Skorpió én emelt fővel távozom ebből a szituból. Mert a Vízöntők nem szoktak ilyen primitív emberekkel vitába bonyolódni...... Már így is túl sok időt pazaroltam rád.....
jan. 20. 19:20
 16/34 anonim ***** válasza:
32%

15-ös. Tökéletes vízöntő vagy, amikor szorul a hurok, simán lelép és nem vállalja a felelősséget, mintha ott sem lett volna...

Nem a skorpió vagyok.

jan. 20. 19:23
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilas vagyok és a legjobb barátaim Rák és Skorpió. A levegő jegyűekkel nem igazán tudtam eddig megtalálni a közös hangot. Bika kollégám van, nem leszünk szerintem barátok, de munka mentén kiváló mert nagyon szorgalmas és céltudatos. Nem tudom mi okozza, hogy valakivel kevésbé tudsz jól kijönni, de eddig a víz jegyűek a kedvenceim.
jan. 20. 19:28
 18/34 anonim válasza:
100%
#1 vagyok és látom elszabadultak az indulatok a kedves Vízöntőnél. Egyetértek a #16-al mert a másik Skori semmi olyan egetrengetőt nem említett ami miatt le kellett volna hordani mindenféle tetűnek. A #16-os emlegeti a primitívséget miközben nem képes az indulatain uralkodni. Képmutatás ezerrel.
jan. 20. 19:33
 19/34 anonim válasza:

Bocsika #16, elírtam a számot a primitív résznél. 😅

#15-re gondoltam.

jan. 20. 19:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

18-as. Mit vársz egy vízöntőtől? Mindig mindenki hibás, csak ők nem és ha nincs igazi, akkor szimplán lelépnek.😂😂

Tudom ez rohadt nagy általánosítas, de akiket eddig ismertem vízöntők, detto ilyenek voltak.

jan. 20. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!