Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hiszel a Tarot kártyavetésben ?

Hiszel a Tarot kártyavetésben ?

Figyelt kérdés
Volt, hogy bejött valami vagy szerinted lehetetlenség pár lap kihúzásából bármit is megjosólni ?
nov. 26. 11:55
 1/6 anonim válasza:
90%
Sok embert ismerek aki hisz benne, én személy szerint nem.
nov. 26. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

A tarot egy meditációs eszköz, ami nem jóslásra való!

Mint minden ezoterikus bölcseleti rendszer, a világ örökérvényű teremtő erőit modellezi, amiből minden ered, és amire minden létező lebontható. Ebből következik, hogy a beavatott számára a tarotból megfejtett információk 1:1 megfelelésben állnak a világgal.

nov. 26. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

De ahogy 2es mondta, nem "jóslásként" kell értelmezni. Nem a jövőt mondja meg hanem inkább egy jelen helyzetet mutat be, azt hogy az adott emberben mi van, amit amit bevisz az adott helyzetbe, napba, időszakba.

A fentiek miatt se úgy érdemes kérdezni (szerintem), hogy mi lesz vagy nem lesz, hanem adott helyzetet mi hozta létre, mi van a mélyben stb.

És arra tud választ adni, hogy hogyan és milyen szemszögből érdemes azt az adott helyzetet megközelíteni, mit érdemes figyelembe venni stb.

Egyébként nekem volt, hogy bejött. Nem nagy dolog, nem a lottóra kell gondolni.

Egy kisebb veszekedést jelzett és tenyleg konfliktus-helyzetben voltam akkor.

nov. 26. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem hiszek benne. Ezek független események.
nov. 26. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt a tarottal semmilyen tapasztalatom. Cigánykártyám van, és mondjon bárki bármit, eddig nagy többségben bejöttek a "jóslatok". Közeli és távolabbi ismerősökkel próbáltam ki, és mint mondtam ijesztően bevált. Természetesen sosem szabad szó szerint értelmezni, de megfelelő rutinnal ráérzel a dologra. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy a tarot is működik.
nov. 26. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát sajnos én utólag néztem meg pár videót, ami teljesen igaz volt rám. Lehet ha előre látom az "eseményeket" , akkor másképp cselekszem. Hogy ez csak véletlen-e vagy mi van, nem tudom.
nov. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!