Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bak férfiak menyire vezetnek...

The viper kérdése:

Bak férfiak menyire vezetnek jól? és menyire jók az ágyban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 11:30
 1/6 Viki233 ***** válasza:
100%
azt nemtudom h mennyire vezetnek jól de azt tudom h a párom bak és nagyon ott van az ágyban.de nem a horoszkóptól függ h ki mennyire jó hanem a tapasztalat!
2010. nov. 5. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiválóan vezetett az enyém és még jobban tájékozódott.

Sokat autókáztunk, mindig bömbölt a zene, amire hamisan énekeltem, levolttekerve az ablak, és közben mindig simogattam és csókolgattam, szóval egyszer sem történt semmi

és mindenre odatudott figyelni. Ágyban? Hát nem annyira szenvedélyesek mint egy oroszlán.

2010. nov. 5. 12:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze!

Az összes szűz bak fiú úgy kúr, mint egy ló és jogsi nélkül is hibátlanul vezetnek!

Az élet általában így működik, nem kell tanulni, nem kellenek a tapasztalatok, csak jó csillagjegybe kell születni...

Istenem...

2010. nov. 5. 13:11
 4/6 anonim válasza:
naggyon:P
2010. nov. 12. 13:06
 5/6 anonim válasza:
Melyik vezet jobban? Egy szűz csaj, vagy egy k.rva?... ekkora hülye kérdést...
2010. nov. 14. 09:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém elég 'kockásan' vezet, vagyis nagyon nem finoman, eléggé sportosan... Igen, a zene nála is bömböl és a dudát is sokszor használja ha bénáznak előtte... Sokszor kapott már gyorshajtásos csekket, de profin parkol :)

Az ágyban kielégítő, kitartó és amit kap azt vissza is adja...

2011. jan. 25. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!