Hogyan ne legyen rám ennyire hatással a Fekete Hold Lilith?
Tudom nagyon sokan nem nézik, mert nem tartják fontosnak, ezért azokhoz intézem a kérdést, akik foglalkoznak vele...
Amikor szinasztriában érintett a Lilith-em, általában együttállással, akkor abból egy olyan kapcsolódás lesz, ahol én az Istennek nem tudok elszakadni a másiktól, olyan vagyok mint egy fanatikus, vagy mimt akit megbabonáztak, kb a másik emberhez igazítom az egész életemet. Akárhányszor esem pofára közben, akkor se tudom otthagyni.
Semmilyen más kapcsolatban nem jelenik ez meg, ahol volt, ott mindig a Lilithemmel állt együtt a másik bolygója.
Nem csak párkapcsolatban volt így.
Hogyan lehet ezt a jelleget elhagyni? Hogyan ne legyen rám hatással?
Írtam, hogy az írjon választ, aki el tudja fogadni, hogy a Lilith-nek is lehet hatása, a többi bolygó mellett, bármekkora csoda.
Nem zavar, ha te ezzel nem értesz egyet. De azok után, hogy le is írtam, hogy olyan válaszoljon, és te csakazértis elmondod a magadét, feltételezni fogom hogy vagy bunkó módra lesz@rod, vagy azt hiszed nálad van az egyetlen igazság, és aki mást mond az csak hülye lehet, meg "magazinasztrológus". Hát hidd. Te dógod.
Ha esetleg érdekel, akkor elmondom, hogy igen, mindent öszevetettem.
Nyilván több fényszög van, de mindegyik ilyen kapcsolatnál, ahola téma ugyanaz volt, más fényszögkapcsolatok vannak.
Én ugy gondolkodok, hogy hasonló témát vagy jelleget ha nem is ugyanaz, akkir legalább hasonló fenyszög fog jelölni. Ilyen nem volt az említett kapcsolódasok egyikében sem.
Kivéve egyet: a Lilith-es fényszöget.
Ha más resze érdekelne a kapcsolatnak, akkor megnézném a többi fényszöget, bolygót stb, de engem nem ez érdekel, hanem hogy ezekben mi volt közös. Ez pedig a Lilithes fényszög.
" az írjon választ, aki el tudja fogadni, "
Én úgy gondolom, hogy az asztrológia évezredese megfigyelésekre, hagyományokra alapszik. Ehhez konkrét tételek és értelmezések tartoznak,
amik egymásra épülő szakkönyvekbe foglaltak.
És most itt jössz Te, aki a törpe mintás megfigyelésed alapján bővítenéd a kánont. De bocsánat, nem akarom elvenni a helyet és a figyelmedet az érdemi válaszoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!