Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpiók! Nektek van olyan 1...

Skorpiók! Nektek van olyan 1 nap az életetekben, amikor...?

Figyelt kérdés

...amikor NEM az elmúlást kell megélned, vagy azt, hogy senkiben és semmiben nem lehet megbízni?

Csak 1 ilyen nap...Van? Vagy csak legenda?

okt. 29. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
A Skorpiókban sem lehet megbízni,úgy általában. És ez nem legenda,hanem részemről is átélt valóság - sajnos.
okt. 30. 05:54
 2/4 anonim válasza:
0%
Az asztrológia nemcsak áltudomány, hanem ráadásul rasszista és diszkriminatív, ahogyan ezt az első válaszoló hozzászólása bizonyítja.
nov. 2. 14:22
 3/4 anonim válasza:
... amikor nem gondolunk a szexre? Nincs. :)
nov. 13. 11:43
 4/4 Cubina ***** válasza:

Az elmúlást sajnos elég sokszor meg kellett élnem életem során és annak velejáróját (a soha el nem múló fájdalmat és ürességet) a mai napig tapasztalom napi szinten.

Azt nem tartom igaznak, hogy senkiben és semmiben nem lehet megbízni, az viszont igaz hogy mindent magam próbálok elintézni, sose kérek segítséget másoktól, mert félnék, hogy csalódok. Az a típus vagyok, aki inkább ad, de nem vár cserébe semmit. Viszont számtalanszor előfordult már hogy a barátaim észrevették, hogy valami bajom van és kiszedték belőlem a problémát, és segítettek rajtam, szóval kérni nem kérek, mégis kapok úgy, hogy nem várom el és nem számítok rá, meglepetésként érnek ezek, és nagyon jólesik.

Pozitívan kell állni a dolgokhoz, ez a lényeg. Úgy kell élni, hogy senkire ne legyünk rászorulva, így nem érhet csalódás, csak kellemes. :)

nov. 16. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!