Skorpió lány oroszlán aszcendenssel. Mi a véleményetek erről a kombinációról?
Figyelt kérdés
okt. 24. 12:56
1/8 anonim válasza:
Semmi. Az asztrológia nemcsak néhány kiragadott adatból áll
2/8 A kérdező kommentje:
Pontos születési hely, időpont ismert. Egyébként pedig leginkább a nap és az Asc számít a személyiségalakuláshoz, ezért azt adtam meg.
okt. 24. 20:15
4/8 A kérdező kommentje:
Nap: skorpió 3. Ház, asc: oroszlán, hold: rák 11. Ház, fekete hold lilith: mérleg 3. Ház, mars: rák 12. Ház, IC: skorpió, DSC: vízöntő, Chiron: kos 9. Ház, Vénusz: nyilas 4. Ház, leszálló hold mérleg 2. Ház, felszálló: kos 8. Ház, merkur: skorpió 4. Ház, jupiter: ikrek 11. Ház, Szaturnusz: halak 8. Ház, uránusz: bika 10. Ház, neptunusz: halak 8. Ház, plútó: bak 6. Ház.
okt. 24. 20:27
5/8 Bálvány válasza:
Milyen házrendszer, placidus? A házcsúcsok előtt 3 (asc, mc 5) fokkal álló bolygókat ugye már a következőhöz házhoz soroltad?
Még a fényszögeket is írd le légyszíves. (de pontosan: közeledő, távolodó orbisz). Gondolom ha lenne nálad retrográd bolygó az írtad volna.
6/8 anonim válasza:
Nem értem hogy miért kéne véleménnyel lennem egy képletről, miközben van még 8.2 milliárd ember rajta kívül, akiknek szintén van születési képletük, akiket szintén nem ismerek, és nincs semmilyen véleményem róluk akkor sem, ha elém keveredik valamelyikőjük horoszkópja.
7/8 A kérdező kommentje:
Szögeket már nem írok, szerintem épp elég adatot adtam meg egy sima kérdéshez, amire sajnos válasz nemigen érkezett.
nov. 8. 05:16
8/8 anonim válasza:
Ez a kombináció statisztikailag a legritkábbak között van, ugyanis a fénytörések szögei kisebbek a ház és a Szaturnusz holdja által bezárt szögnél.
Meglátások:
Ideális munka: ingatlanos, szinkronszínész, telefonos ügyintéző, virágkötő
Ideális partner: fizikai munkás, lehetőleg bak vagy ikrek nap, vízöntő vagy mérleg aszcendens
Viselj színes ruhákat, életed ritmusát a reggeli ébredéskori első gondolatod irányítja! Hordj hegyikristályokat, éa ne használj dezodorokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!