Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Volt már skorpió pasid,...

Volt már skorpió pasid, csajod, szerelmed? Ugye milyen szörnyűk?

Figyelt kérdés
Az én skorpióm olyan féltékeny volt, és folyton megakart nekem tiltani mindent ami örömet adott nekem az életben. Másoktól is hallottam már hogy ilyen sz.metek.
2010. nov. 4. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Te egy elmebeteg állat vagy tudsz róla?
2010. nov. 4. 14:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Minden skorpió akit ismerek megcsalta a párját, nyilván nem véletlen egybeesés. Mind szemetek!
2010. nov. 4. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Te meg egy idióta vagy.
2010. nov. 4. 14:34
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

a legjobb barátném skorpió. igaz, hogy féltékeny típus és önző, de mivel már évek óta barátok vagyunk, ezért tudom, hogy kell "kezelni" őt ilyesfajta pillanataiban :) megkell tanulni uralkodni felettük, ha máshogy nem megy.

Amugy nagyon jó barát!!

de ez nem csak a csillagjegytől függ milyen ember is ő.

2010. nov. 4. 14:35
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
+ az is igaz, hogy picit csalfák - miközben volt barátja, állandóan más fiúkkal flörtölt, de szerintem ez még beletartozik az ő fiatalságába :))
2010. nov. 4. 14:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ép eszű ember, nem csillagjegy alapján ítél.

Aki mégis így tesz, az jó lesz, ha elgondolkodik rajta, hogy mitől is lehet ez...kamaszkor, mint ahogy az előttem szóló mondta.

De annak, hogy ő ilyen, meg ilyen csillagjegyben született...baromság.

2010. nov. 4. 14:40
 7/16 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, egyszerűen borzasztóak!:O Úristen... nem térek magamhoz, ha csak rájuk gondolok, kiráz a hideg! Ahhh... van nálad esetleg egy vizes ruha, drága kérdező??? Gyorsan adj egyet, mert menten megpusztulok a skorpiók gondolatától... Esetleg egy vérnyomásmérő??? Jézusom, hogy képzelik egyes emberek, hogy megszületnek itt nekem október 24 és november 22 között???
2010. nov. 4. 14:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Skorpió lány vagyok! És ezt az egészet kikérem magamnak! Soha nem csaltam meg senkit, sőt eddig csak hosszútávú kapcsolataim voltak. A jelenlegi 1,5 éve tart! Az lehet, hogy kicsit féltékeny típus vagyok, de tudom kezelni!

Az a szemét aki általánosít!

2010. nov. 4. 14:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Ady Endre is skorpió volt, az elbocsájtó szép üzenet is nagyon g.nya. szerintem.
2010. nov. 4. 14:46
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Van egy skori pasiismerősöm, 25 éve él házasságban, eszébe se jutna megcsalni a párját. Van egy másik, ő csaj, 2-3 havonta új pasit szédít. De így hozhatnék példát Kosra, Oroszlánra, Bakra stb. Nem csak a csillagjegy számít, hanem a neveltetés, környezet is! Igaz, hogy a Skorpiók szex-centrikusabak, de butaság kijelenteni, hogy ez mindegyikre áll, vagy a hűség hiányzik a szótárukból!
2010. nov. 4. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!