Volt már skorpió pasid, csajod, szerelmed? Ugye milyen
szörnyűk?
Te egy elmebeteg állat vagy tudsz róla?
2010. nov. 4. 14:32
2/16 A kérdező kommentje:
Minden skorpió akit ismerek megcsalta a párját, nyilván nem véletlen egybeesés. Mind szemetek!
2010. nov. 4. 14:34
a legjobb barátném skorpió. igaz, hogy féltékeny típus és önző, de mivel már évek óta barátok vagyunk, ezért tudom, hogy kell "kezelni" őt ilyesfajta pillanataiban :) megkell tanulni uralkodni felettük, ha máshogy nem megy.
Amugy nagyon jó barát!!
de ez nem csak a csillagjegytől függ milyen ember is ő.
2010. nov. 4. 14:35
+ az is igaz, hogy picit csalfák - miközben volt barátja, állandóan más fiúkkal flörtölt, de szerintem ez még beletartozik az ő fiatalságába :))
2010. nov. 4. 14:37
Ép eszű ember, nem csillagjegy alapján ítél.
Aki mégis így tesz, az jó lesz, ha elgondolkodik rajta, hogy mitől is lehet ez...kamaszkor, mint ahogy az előttem szóló mondta.
De annak, hogy ő ilyen, meg ilyen csillagjegyben született...baromság.
2010. nov. 4. 14:40
Ne is mondd, egyszerűen borzasztóak!:O Úristen... nem térek magamhoz, ha csak rájuk gondolok, kiráz a hideg! Ahhh... van nálad esetleg egy vizes ruha, drága kérdező??? Gyorsan adj egyet, mert menten megpusztulok a skorpiók gondolatától... Esetleg egy vérnyomásmérő??? Jézusom, hogy képzelik egyes emberek, hogy megszületnek itt nekem október 24 és november 22 között???
2010. nov. 4. 14:42
Skorpió lány vagyok! És ezt az egészet kikérem magamnak! Soha nem csaltam meg senkit, sőt eddig csak hosszútávú kapcsolataim voltak. A jelenlegi 1,5 éve tart! Az lehet, hogy kicsit féltékeny típus vagyok, de tudom kezelni!
Az a szemét aki általánosít!
2010. nov. 4. 14:43
9/16 A kérdező kommentje:
Ady Endre is skorpió volt, az elbocsájtó szép üzenet is nagyon g.nya. szerintem.
Van egy skori pasiismerősöm, 25 éve él házasságban, eszébe se jutna megcsalni a párját. Van egy másik, ő csaj, 2-3 havonta új pasit szédít. De így hozhatnék példát Kosra, Oroszlánra, Bakra stb. Nem csak a csillagjegy számít, hanem a neveltetés, környezet is! Igaz, hogy a Skorpiók szex-centrikusabak, de butaság kijelenteni, hogy ez mindegyikre áll, vagy a hűség hiányzik a szótárukból!
2010. nov. 4. 14:48
Kapcsolódó kérdések: