Oroszlán jegy,Nyilas aszcedens. Elég gáz vagy nem?
Figyelt kérdés
okt. 7. 14:38
2/8 anonim válasza:
Nincs gáz vagy nem-gáz, jó vagy rossz jegy.
Minden jegynek vannak jó és rossz tulajdonságai is!
3/8 A kérdező kommentje:
Mert szinte mindenben sikertelen az ember,legfőkébb a szerelemben.
okt. 7. 17:28
4/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen jegyű rokonom. Szinte tökéletes. Az emberek szeretik, mindenkivel megtalálja a hangot, klassz családja van, jó állása, de még a beosztottai közt is népszerű. A megjelenése meg különösen szép. Szóval nem hiszem, hogy ettől függ. Bár az oroszlán ismerőseim általában kifejezetten jó megjelenésű emberek, ezt már többször észrevettem.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem a megjelenés a lényeg egy embernél.
Hanem hogy mire vitte vagy sem.
Nekem mert ilyen vagyok mint a kérdésemben szerepel,fullra nem jön össze semmi sem.
Apám skorpió aszcendens,oroszlán jegy és minden összejött neki amit szeretett volna.
okt. 7. 18:13
6/8 anonim válasza:
Hogy ezt megallapítsd egy kicsit többet kell nézni, az egész képletedet :)
7/8 anonim válasza:
tűz jegyűek, a tűz meg levegő, ami gáz halmazállapotú, igen...
8/8 anonim válasza:
Az asztrológia szerint nem ennyit, csak ezeket kell nézni. Rakd fel az egész képletedet, abból lehetne látni, mi az, ami gátolja ezt az életterületet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!