Ez így mit jelent a kínai horoszkópban ? Kérhetnék elemzést ? Köszönöm.
Hát a kínai asztrológiát Magyarországon nagyon kevesen használják. Talán nem véletlenül. Ahhoz, hogy egy szimbolikus nyelvet megérts, nagyjából benne kell lenned egy kultúrkörben, ahol azoknak a szimbólumoknak a jelentése közismert. Tudnod kellene pl. hogy a kígyóhoz, nyúlhoz, sárkányhoz milyen képzelettársítások kapcsolódnak. Lehet, hogy ez az európaihoz képest eltérő. Akkor pedig az egész értelmezésed félresiklik.
Ah mindegy...csak hülyeségeket írogatok, Te pedig nagyon tudod mit akarsz.....Hajrá csináld csak!
"Te pedig nagyon tudod mit akarsz.....Hajrá csináld csak!"
2-es te miről beszélsz ? A kérdező csak egy elemzést kért, mert azt sem tudja mi van . . . Ilyen hozzászólásokat minek írni ? Ennek mi értelme van ? jelentettem is.
Utolsó köszönöm, nem tudom a kettes miről ír, sztem ő sem. Pont azért kértem elemzést, mert nem rétek hozzá, ha olyan ír hozzá aki szintén laikus, annak sok értelmét nem látom.
Ezt pedig " Te pedig nagyon tudod mit akarsz.....Hajrá csináld csak!" értelmezni sem tudtam . ..
Nagyon-nafyon amatör vagyok, de hátha...
Amit látszik, hogy full extrovertált lehetsz, küzdő tipus, nem ijedsz meg az árnyékodtól, nem riadsz mega konfliktusoktól, sőt, kiállsz, és megharcolsz magadért és ugyanúgy másokért is ha kell.
Előfordulhat, hogy pont a kihívások éltetnek, azokon keresztül kerülsz a középpontba.
Viszont ha tulságosan magadon van a hangsúly, hogy azért küdesz, hogy te legyél a középpontban, akkor egy idő utan már "sok lehetsz", és kontraproduktívvá válhat a küzdelem - nem éred el azt amiért küzdesz.
Viszont a kihívások elindítanak benned egyfajta szabad kreatív ötletelést, amivel sokkal inkább célt érhetsz, mint azzal, hogy "mindig ott vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!