Bika ferfiak, ha vita van , ti is kepesek vagytok eltunni bunteteskent? Vizonto no vagyok es segitsegre lenne szuksegem , mit tegyek?
Figyelt kérdés
Parom bika, szeret ragaszkodo birtoklo. En hirtelen vagyok, vitak soran is amit ő nem bír, legutobb pl mar nem keresett vissza holott tudja hogy ezt varom. Ô pedig ferfi letere azt hogy en menjek utana. Mar napok ota nem keres ugy hogy parkapcsolatban elunk es erzeseink vannak. Mit tegyek?aug. 28. 10:09
11/11 anonim válasza:
Bika vagyok, ilyet mondjuk nem csináltam, vízöntővel volt kapcsolatom, nem működött sehogy sem. Ha engedékeny voltam az volt a gond, ha határozott és kicsit makacsabb akkor meg az. Sokszor nem éreztem hogy megkaptam volna azt a szeretetet amit belehecceltem a kapcsolatba. Volt egy ikerek párkapcsolatom az jól működött, most skorpióval élek már 4 éve, sztem ez eddig a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!