Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Skorpió férfi oroszlán nő?

Skorpió férfi oroszlán nő?

Figyelt kérdés

2024. aug. 9. 10:21
 1/8 anonim válasza:
29%
Szex 5* az tuti!skorpió ffi
2024. aug. 9. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Menekülj😂
2024. aug. 9. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Nekem fordítva volt ez a felállás 17 évvel ezelőtt.

A skorpió Nő állandóan szeretkezni szeretett volna én meg Oroszlán Férfiként hetente egyszer,mert a testiség nálam másodrangú.

De ha te vagy a Skorpíó az már más tészta,ott a Nő fog menekülni tőled rövid időn belül.

Én is tettem anno,nemhiába 1.5 hónap után leléceltem,mert nem szeretem ha birtokolni szeretnének

2024. aug. 9. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudod megvenni, túl drága :D
2024. aug. 9. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Az Oroszlán nem foglalkozik eleget a Skorpióval, emiatt később sértődés lesz, akár szakítás is szóba jöhet.
2024. aug. 9. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Oroszlán vagyok. Skorpió volt az utolsó párom,három évig éltünk együtt. Az egy dolog, hogy szexmániás volt és érdekes megnyilvánulásai is voltak.

De ami a rosszabb, hogy állandóan kattogott valamin, sokszor olyan szavakon,amik régen hangzottak el. Ezeken úgy be tudott sértődni,hogy nem szólt egy ideig, elvonult duzzogva. Nagyon sokszor már az előszobában hezitált,hogy a tervezett programra elmenjünk -e, volt hogy el is késtünk emiatt, két percenként változott a véleménye.

Nagyon aranyos, kedves, jó szívű ember volt, de a durcik,hisztik rosszá tették a kapcsolatot.

F

2024. aug. 10. 06:00
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát az Oroszlánok szeretik a minőségi kényeztetést és hogy alanyi jogon hódoljanak nekik. A Skorpió viszont szeretné megvenni mindezt és marha féltékenyen birtokolni, amibe befektetett. Amíg a hódítás szakasza tart, addig nagyon bejöhetnek egymásnak. Az ágyban mindkettő kreatív, de nem feltétlenül lesz jó a dinamika lelkileg. A nagyvonalú, családszerető és sokszor mázlistának tűnő Oroszlán nem szereti a kicsinyes vitákat, míg a folyton szenvedő Skorpió gyanakvó és szeret kutakodni, szinte keresi a drámás hatalmi harcokat.
2024. aug. 10. 07:37
 8/8 Hermit moldovenesc ***** válasza:
Az én házasságomban ez a felállás, szeretjük egymást, működik. Korábban is volt dolgom skorpióval, de megcsalt, az árulást pedig nem szeretik az oroszlánok. Ami még rosszabb az az érzelmi manipuláció, amit akár tudatalatt is mesterien művel egy skorpió...Persze az oroszlánnak is vannak negatív tulajdonságai, de arról kérdezzétek a skorpiókat. :)
aug. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!