Nekem fordítva volt ez a felállás 17 évvel ezelőtt.
A skorpió Nő állandóan szeretkezni szeretett volna én meg Oroszlán Férfiként hetente egyszer,mert a testiség nálam másodrangú.
De ha te vagy a Skorpíó az már más tészta,ott a Nő fog menekülni tőled rövid időn belül.
Én is tettem anno,nemhiába 1.5 hónap után leléceltem,mert nem szeretem ha birtokolni szeretnének
Oroszlán vagyok. Skorpió volt az utolsó párom,három évig éltünk együtt. Az egy dolog, hogy szexmániás volt és érdekes megnyilvánulásai is voltak.
De ami a rosszabb, hogy állandóan kattogott valamin, sokszor olyan szavakon,amik régen hangzottak el. Ezeken úgy be tudott sértődni,hogy nem szólt egy ideig, elvonult duzzogva. Nagyon sokszor már az előszobában hezitált,hogy a tervezett programra elmenjünk -e, volt hogy el is késtünk emiatt, két percenként változott a véleménye.
Nagyon aranyos, kedves, jó szívű ember volt, de a durcik,hisztik rosszá tették a kapcsolatot.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!