Nyilas jegyű Nő és Kos jegyű Férfi hosszútávon mennyire jön ki? Tapasztalatok?
hirtelen tűzjegy mindkettő, spontánok, szerintem jól kijönnek
astro-seeken érdemes párkapcsolati kompatibilitást nézni születési horoszkóppal (mert nem csak a napjegy számít)
Hàt engem még egy kos sem hozott lázba... Viszont hogy irtó jól megértjük egymást kos pasik és én, mint nyilas nő, az is fix. Volt kos főnököm, fél szóból is értettük egymást nagyon hamar.
És egy skorpió barátnőm férje is kos ... Na vele is nagyon egy hullámhosszon voltunk. Közös baráti vidéki programon egyszer szereltünk/tákoltunk valamit. És míg a skorpió nej értetlenkedetz, meg vitatkozott a kos férjével, addig én tök némán csináltam ugyanazt, amit a srác, és ha együnk elakadt, mert kellett valami eszköz vagy épp segítség, akkor sokszor szó nélkül adtuk egymàsnak az eszközt vagy a segítséget...
Szóval gondolkodásban nagy a hasonlóság. De hogy párnak milyen lenne a kos, azt nem tudom, sosem foglalkoztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!