Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas jegyű Nő és Kos jegyű...

Nyilas jegyű Nő és Kos jegyű Férfi hosszútávon mennyire jön ki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
aug. 9. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a horoszkóptól függ.
aug. 9. 12:01
 2/6 anonim ***** válasza:

hirtelen tűzjegy mindkettő, spontánok, szerintem jól kijönnek

astro-seeken érdemes párkapcsolati kompatibilitást nézni születési horoszkóppal (mert nem csak a napjegy számít)

aug. 9. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jól, elsősorban barátilag mert nem biztos hogy működik a kémia, de amúgy mindketten vonzódnak egymáshoz.
aug. 9. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Nyilas nőt általában megbabonázza a Kos férfi.
aug. 9. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A húgom nyilas, a férje kos. Nagyon jól kijönnek egymással. Nagy az összhang, szeretet, szerelem
aug. 22. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Hàt engem még egy kos sem hozott lázba... Viszont hogy irtó jól megértjük egymást kos pasik és én, mint nyilas nő, az is fix. Volt kos főnököm, fél szóból is értettük egymást nagyon hamar.

És egy skorpió barátnőm férje is kos ... Na vele is nagyon egy hullámhosszon voltunk. Közös baráti vidéki programon egyszer szereltünk/tákoltunk valamit. És míg a skorpió nej értetlenkedetz, meg vitatkozott a kos férjével, addig én tök némán csináltam ugyanazt, amit a srác, és ha együnk elakadt, mert kellett valami eszköz vagy épp segítség, akkor sokszor szó nélkül adtuk egymàsnak az eszközt vagy a segítséget...

Szóval gondolkodásban nagy a hasonlóság. De hogy párnak milyen lenne a kos, azt nem tudom, sosem foglalkoztatott.

okt. 23. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!