Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi (február 21)...

Halak férfi (február 21) Halak nő (március 16) működhet?

Figyelt kérdés
Soha nem ismertem halak férfit, persze tudom mindenki más, meg a hozott dolgok, de érdekel, volt valakinek kapcsolata halak pasival? Milyenek?

júl. 16. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk hasonló dátumok voltak, nem működött, de nem ezen múlt (szerintem nárcisztikus személyiségzavara van az exemnek)
júl. 16. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez sokkal összetettebb, mint a bulvárasztrológia (annak semmi jelentősege az égvilágon).

Ha komolyabban bele akarsz menni, akkor nem csak a napjegyet kell nézni hanem még sok más égitestet.

júl. 17. 01:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van. Csak én vagyok február végi halak nő, párom március közepei halak férfi. Végülis már 6 éve együtt vagyunk. Nem azt mondom hogy mindig minden happy, mert nyilván szoktak lenni veszekedések, de 90%-ban egyformák vagyunk, ugyanazokat szeretjük szóval így jó.
júl. 17. 01:32
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Hogy lehet ilyen buta valaki....
júl. 17. 07:47
 5/8 D-Mano ***** válasza:

Ebben a rövid videóban ott van a korrekt asztrológiai válasz erre a Halak + Halak párkapcsolati kérdésre:

[link]

júl. 17. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
ismerek ilyen halak párt. a jelenlétükben fizikai rosszullétet szoktam érezni, ahogy ölik egymást. mondjuk egy szuicid halakkal amúgy sem lennék.
júl. 17. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Halak nőként sose kellene Halak pasi se más vízjegyű.
júl. 17. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

#7 Innen látszik, hogy ember válogatja. Nekem édesanyám és apukám is Halak napjegyű, valamint miután anyukám elvált apámtól, szintén egy Halak férfival házasodott később össze. Ennek több mint 20 éve.

Működni működhet, de csak akkor, ha a nő alárendeli magát, vagy fölé...

Kérdés, hogy te milyen kapcsolatra vágysz vele pontosan?

Apám egy elég erős személyiség, de van egy érzékeny oldala, amit csak nekem mutat meg. Tehát egyébként nagyon érzékenyek, könnyen meg tudnak sértődni (ezt látom anyámon, apámon, mostohaapámon is). Jó meglátásaik vannak helyzetekkel kapcsolatban.

Tudnék még írni, de nem a napjegy határozza meg egy ember személyiségét. Úgyhogy ez a jellemzés még egy Rák napjegyre is jellemző lenne. ;)

Mindenesetre én amondó vagyok, ha tetszik neked, próbáljátok meg együtt. Idő közben úgy is megismered milyen.

júl. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!