Halak férfi (február 21) Halak nő (március 16) működhet?
Ez sokkal összetettebb, mint a bulvárasztrológia (annak semmi jelentősege az égvilágon).
Ha komolyabban bele akarsz menni, akkor nem csak a napjegyet kell nézni hanem még sok más égitestet.
Ebben a rövid videóban ott van a korrekt asztrológiai válasz erre a Halak + Halak párkapcsolati kérdésre:
#7 Innen látszik, hogy ember válogatja. Nekem édesanyám és apukám is Halak napjegyű, valamint miután anyukám elvált apámtól, szintén egy Halak férfival házasodott később össze. Ennek több mint 20 éve.
Működni működhet, de csak akkor, ha a nő alárendeli magát, vagy fölé...
Kérdés, hogy te milyen kapcsolatra vágysz vele pontosan?
Apám egy elég erős személyiség, de van egy érzékeny oldala, amit csak nekem mutat meg. Tehát egyébként nagyon érzékenyek, könnyen meg tudnak sértődni (ezt látom anyámon, apámon, mostohaapámon is). Jó meglátásaik vannak helyzetekkel kapcsolatban.
Tudnék még írni, de nem a napjegy határozza meg egy ember személyiségét. Úgyhogy ez a jellemzés még egy Rák napjegyre is jellemző lenne. ;)
Mindenesetre én amondó vagyok, ha tetszik neked, próbáljátok meg együtt. Idő közben úgy is megismered milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!