Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos vénuszom tényleg ennyire...

Kos vénuszom tényleg ennyire elcseszett állás lenne?

Figyelt kérdés
Általában csak a lazább vagy az egyéjszakás dolgok működnek jól. A kapcsolataimban a partnerek más szemében irigylésre meltóak, de hiába hozzák le a csillagokat, hiába mindenféle erőlködés a másik részéről, egy idő után elviselhetetlen leszek. Ezt tudom is magamról, rosszul is érzem magam miatta ha szembesítenek hogy nem ilyen viselkedést érdemelnének. Fokozatosan az összes “papuccsá válik” .Tudatosan néha sikerül elnyomni ezt, de tartósan sosem. Nem feltétlenül hiszek az aszqrologiában, de már bármiféle magyarázatot elfogadnék, ha segítene kicsit. Már a nárci jelzőt is sokszor megkaptam tőlük, de ez a többi életterületen abszolút nincs jelen.

#venusz #kos
júl. 10. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Akarnok vagy a párkapcsolatok, szerelem terén.
júl. 11. 01:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Kos Vénusz önmagában csak kezdeményezőkészséget jelent, tehát nem "illedelmesen" vonzod, inkább (nyíltan vagy burkoltan) megszerzed, amit szeretnél és hát ezt a hódítás, felfedezés részét élvezed. De ez sem párkapcsolatra értendő... Az egész képletet kellene látni. Kötődési problémák inkább a Hold témája például és az anyával való két éves korod előtt kialakult kapcsolatod (tehát amire nem is emlékszel) talajából ered, ezt lehet kapirgálni, és fejleszteni, kinőni.

Egyébként meg ilyen az élet, az ember egyszerűen nem mindenkivel kompatibilis. Attól, hogy valaki lehozza a csillagokat az égről, és jó partinak tűnik, még lehet idegesítő vagy unalmas vagy értetlen vagy bármi. Igen, az kívánhat "némi" önvizsgálatot, ha csak használod a másikat.

júl. 11. 06:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak a zodiakalis helyzet miatt nem lesz egy bolygoallas "elcseszett".

Az esetleges meltosag/romlas sokkal tobbet nyom a latba, mint a kozmikus (zodiakalis) meltosag/romlas.

Ugye, azt tudni kell, hogy a tradicionalis ertelemben vett kozmikus helyzet a mai emberek eleteben egyre inkabb a hatterbe helyezodik, mert mar nem ugy eljuk az eletunket, mint az eleink. Szerintem a jelenlegi asztrologusok nem is sulyozzak mar a kepletet kozmikus helyzet szerint. Ilyen technikak, hogy pl. almuten, harmassag, terminus, arculat kb. ki is haltak a modern asztrologiabol, holott ezek is zodiakalis/kozmikus meltosagok. De ha mar mindenaron a kozmikus helyzetre akarod fenni a fogad..... Meg kene nezni olyat, hogy pl. diszpozitor, recepcio/repudiacio, foleg, ha fenyszog is van melle.

"Általában csak a lazább vagy az egyéjszakás dolgok működnek jól. A kapcsolataimban a partnerek más szemében irigylésre meltóak"

Ez szerintem egy jol fenyszogelt, jo mundanhelyzetu Venusz. Egyaltalan nem "elcseszett", csak szamuzve van a Mars jegyeben. Vagyis marsikus dolgokat kell belevinni a kapcsolataidba.

Nemreg a Felnott parkapcsolatokban azzal hencegett az egyik csaj, hogy a ferjevel swinger klubokba jar, es vagy ezren megdugtak. Lehet, nyugodtan kovethetned a peldajat, olyan partnert "szerezni", aki nyitott az ilyesmire, utana nem lennel akarnok.

Es megint visszakanyarodunk oda, hogy a kozepkorban azert irtak le a szamuzott Kos Venuszt, mert ilyesmire nem volt lehetoseg, viszont a mai vilagban......

40F incel

júl. 11. 06:44
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem akarom egy bolygo allasra kielezni,nem is ertek hozza nagyon csak egy ismerosom hobbi szinten szokta nezegetni ezeket, es o mondta, hogy ez annyira nem jo. Visszatero dolog ez nalam amit legalabb szeretnek valamire fogni 😄. Egyebkent a partnerek is szexualisan vonzo emberek szamomra is ,csak valahogy ilyen elcseszett vagyok

hosszabb tavon megmergezek ezzel az uralkodo viselkedesemmel mindent. Amit meg emlitett es felirtam hogy elso hazban vizonto szaturnusz es halak mars van, aszcendens bak, napom pedig bika. A kos venusznak pedig pluto trigonja van.

júl. 11. 08:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Tehat a Halak Mars egzaltalja a Venuszt, a Venusz pedig uralomba teszi a Marsot. Vagyis kolcsonos recepcio van a ket bolygo kozt. Es ez egy nagyon harmonikus recepcio. Tehat megint miert lenne ez elcseszett allas? Es a Skorpiobol kap is egy trigont.

"aszcendens bak"

Amugy ezert mergezed meg. Gyerekkent kezeled a partnereidet. Probalj meg idosebb partnerekkel parkapcsolatba lepni.

40F incel

júl. 11. 09:07
 6/7 anonim válasza:

Halak Marsos és Kos Vénuszos vagyok én is, fiatal nőként.

Egy egészséges pontig vagyok domináns, de abból nem engedek. Mondhatni finoman uralkodok.. ezért szeretem inkább a víz típusú férfiakat.

Szerintem nem elcseszett állás ez, ne így próbáld felfogni.

júl. 11. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

☝️😊

[link]

júl. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!