Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Poláris párok ennyire...

A Poláris párok ennyire vonzzák egymást?

Figyelt kérdés

Nálam előfordult, hogy a baráti köröm nagyobb részét töltötte ki, illetve a nagy szerelmem is a deszcendensem volt. Az én aszcendensem Rák és az ő Napjegye Bak volt.

Viszont sosem jöttem eddig össze ilyen emberrel, viszont olyan volt, hogy a Holdjegye Bak volt.

Mégis jobban vonzott egy Bak napjegyű, mint egy Bak holdjegyű. Miért?

Illetve gondolom ez nem törvényszerűség, mégis érdekes számomra. Ti mit gondoltok erről?

júl. 10. 16:06
 1/6 anonim ***** válasza:

A Bak deszcendensnek fiatalkoraban idosebb partnerei vannak, idoskoraban pedig fiatalabb.

A Bak Hold pedig azert nem vonz, mert erzelmileg hidegnek latszik, amivel a bizonytalansagat alcazza, a Bak Nap pedig azert, mert "megvaltonak" tekintesz ra, akire rabizhatod magad.

Amugy a Nap-DSC szinasztria jo "ragaszto".

Viszont vigyazz arra, hogy a Bak DSC hajlamos osszejonni olyan emberrel, akihez nem vonzodik, csak az elete "megvaltasat" remeli tole, es utana baromira ra fog baszni. Csaxolok.

40F incel

júl. 10. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh köszi, ez jó tipp...
júl. 10. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg azt hiszitek, hogy az ismerkedés, a vonzódás stb. ilyen hülyeségektől függ?
júl. 16. 15:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezek is befolyásoló tényezői, nem teljes mértékben ettől függ. Neked hülyeség, mert nem ismered, csak van egy általánosított képed róla. Viszont nem értem, akkor mit keresel ebben a kategóriában?:)
júl. 17. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi a holdjegyed?
júl. 30. 17:52
 6/6 anonim válasza:

Nekem az Oroszlán aszcendensemmel vonzottam a Vízöntőket :) Tinikoromban össze is jöttem eggyel, de nagyon nem működött.

#5 a holdjegy miért annyira fontos?

júl. 30. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!