A Poláris párok ennyire vonzzák egymást?
Nálam előfordult, hogy a baráti köröm nagyobb részét töltötte ki, illetve a nagy szerelmem is a deszcendensem volt. Az én aszcendensem Rák és az ő Napjegye Bak volt.
Viszont sosem jöttem eddig össze ilyen emberrel, viszont olyan volt, hogy a Holdjegye Bak volt.
Mégis jobban vonzott egy Bak napjegyű, mint egy Bak holdjegyű. Miért?
Illetve gondolom ez nem törvényszerűség, mégis érdekes számomra. Ti mit gondoltok erről?
A Bak deszcendensnek fiatalkoraban idosebb partnerei vannak, idoskoraban pedig fiatalabb.
A Bak Hold pedig azert nem vonz, mert erzelmileg hidegnek latszik, amivel a bizonytalansagat alcazza, a Bak Nap pedig azert, mert "megvaltonak" tekintesz ra, akire rabizhatod magad.
Amugy a Nap-DSC szinasztria jo "ragaszto".
Viszont vigyazz arra, hogy a Bak DSC hajlamos osszejonni olyan emberrel, akihez nem vonzodik, csak az elete "megvaltasat" remeli tole, es utana baromira ra fog baszni. Csaxolok.
40F incel
Nekem az Oroszlán aszcendensemmel vonzottam a Vízöntőket :) Tinikoromban össze is jöttem eggyel, de nagyon nem működött.
#5 a holdjegy miért annyira fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!