Vannak olyanok akik csillagjegy alapján ismerkednek?
Én pl csináltam ilyet , hogy direkt skorpió es szűz hölgyekre ,,vadásztam"
F
Én tizenévesen nagyon a horoszkópoknak éltem, mérlegként akinek nem vízöntő, ikrek vagy nyilas volt a horoszkópja, azzal le se álltam, de mindig kudarcba fulladtak azok a kapcsolatok. Aztán egy idő után elkezdtem ezeket figyelmen kívül hagyni és összejöttem egy bak sráccal, ami 3 éve tart. Hát a leírás alapján egyéjszakás kaland ez a két jegy együtt, nekünk mégis működik.
Azóta van jó szerelmi életem, amióta nem olvasok ilyen hülyeségeket. Tényleg nem sok valóságalapja van ezeknek, lehet valaki mondjuk bika jegyű, de ha 2 nappal ezelőtt született volna, akkor kos lett volna és a személyiségében is több a kos jellemző.
Összességében a horoszkópokról elmondható, hogy mindbe beleírnak jelzőket, amikből legalább egy kicsi rész mindenkire passzol, ezáltal az agyad elhiszi, hogy a többi is. De eszerint élni az életed és döntéseket meghozni hülyeség. Lehet életed szerelmét vesztegeted el olyan bántalmazó kapcsolatokért, amikben "passzolnak a jegyek".
Szerintem butaság csak ilyen alapon ismerkedni, attól függetlenül, hogy én speciel hiszek az asztrológiában, a spirituális és a lélektani témákban. A sima "bulvár" horoszkópnál nincs rosszabb, teljesen megtévesztő és sok ember ezeket veszi figyelembe.
Akik mélyebben foglalkoznak párkapcsolati elemzésekkel, önfejlesztés, önismeret stb. tudják, hogy ezen téma sokkal több mindenből áll, mint sem, hogy a Rák nők kerüljék a Kos férfiakat vagy fordítva. ;)
Ahhoz, hogy tudd kik azok, akik nem passzolnak hozzád, ahhoz, meg kell ismerned önmagad. És ezt másokon keresztül fogod tudni megtapasztalni. Azonban ha már tudod, hogy neked kire, mire, hogyan van szükséged és tudod te is mit tudsz nyújtani a másiknak, mi fér neked bele stb, akkor kiegészítőként én nagyon ajánlom az asztrológiát. Az is egy jó önismereti lépcsőfok, ha hiteles szakemberhez mész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!