Nyilasok ti hogy álltok a cipőkkel sok cipőtök van?
Figyelt kérdés
Nap, Hold, aszcendens és születési uralkodó ér.
Tehát ne csak Napjegyesek írjanak. Sőt sokkal inkább örülnék ha több aszcendens írna
Van ez az új őrület hogy a Nyilas és a cipők, hogy annyi cipőjük van hogy nagy részüket nem is hordják és a másik emberen is elsőre a cipőt nézi.
2024. máj. 19. 10:48
11/15 grafno válasza:
4eve kimentunk Csehországba és a nike boltban minden cipő -70%learazas volt, mèg az 50%okokra is. Akkor 15euba jött ki pl egy airmax. Ott vettem vagy 10 pár cipőt. Nálam az ár dominált. Előttem volt egy osztrak foszer az vagy 50par női cipőt vett mindenféle méretben nem hiszem hogy nyilas volt.
12/15 anonim válasza:
1 par cipom van
1 par papucs amibe otthon vagyok
13/15 anonim válasza:
Ikrek vagyok és van jó pár cipőm, mivel ha megtetszik simán megveszem, pluszban még fiú vagyok, az asztrológiában meg nem hiszek.
14/15 A kérdező kommentje:
boldog szülinapot 13-as
2024. máj. 21. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!