Milyen bolygoallasok vannak jelenleg?
Sziasztok, milyen bolygo allasok vannak jelenleg es mit kepviselnek?
Az utobbi 3 napban, teljesen rottyon lettem lelkileg, kicsit kilatastalannak erzem a jovomet illetoen.
Hetfotol-vasarnapig dolgozom a munkahelyemen, es ez engem boldogga tenne, mindig egy ilyen melohelyre vagytam. Viszont azota folyamatosan jonnek a bukkanok - rengeteg fizetnivalok amik 3 evvel ezelottrol szarmaznak. Akarmennyire atreformaltam a penzugyi hozzaallasomat ( elotte mas ertekrenddel birt) folyamatosan csak ujabb es ujabb negativ dolgok tortennek, penzugyileg.
Ezen a heten viszont robbant a bomba, szinten 2 evvel ezelottrol egy tetemesebb osszegu - minden tekintetben igazsagtalan , es lehuzos - behajtasi osszeg orvendeztetett meg.
Akkor (2 evvel ezelott) hivatalbol hivatalba jartam, fellebbezesek sora, ugyved stb.) azt hittem rendezodott, de tevedtem.
Van ra esely asztrologia szempontjabol hogy ezeknek a penzugyi dolgoknak van vege? Vagy ez a kezdo rugas arra, hogy az ember gyokeresen valtoztasson? Egyszeruen azt erzem megrekedtem, es nem latom a veget( de nem erzem kilatastalannak a dolgot, csak szar.)
Asztrologia szempontbol erdekelnek csak es kizarolag a valaszok, jelen idoszak jellemzesei, koszonom ha ezt tiszteletbe tartod, a penzugyi dolgok reszleteibe nem bonyolodok bele. 🫶🏻🙏🏻
Koszonom a valaszt. Privatban szivesebben leirom. Hobbi szinten jartas vagyok az asztrologiaban foleg onismeret vegett foglalkozok a temaban evek ota, de ezek a feladatok ujra es ujra elojonnek az eletemben, es nem jovok ra a feladattal mi a cel?
Ha valaszolsz a privat uzenetemre, megkoszonom, egy kezemen megtudom szamolni eddigi eletem soran hanyszor ereztem magam ilyen gányul. 😅🙏🏻
Nekem is segíts Bálvány kérlek szépen mert nekem is eligazítás kellene hol tart az életem és van-e másik irány vagy ez a jelen állapot egyben a jövőm is.
Én 1985.04.05- én este fél nyolckor születtem a Vas utcai (VIII.ker) kórházban és fiú vagyok.
Nagyon hálás lennék ha segítenél és kicsit a te szemeddel láthatnám magam.
Nem tőled kérdeztem, menj kérlek egy másik kategóriába, ha nem a témában és a kérdésemre adsz értékelhető választ.
Köszönöm🙏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!