Nyilas nő létemre miért vagyok másabb,mint a többi nyilas nő?
Több nyilas nővel találkoztam már életem során,de eddig mindegyik cinikus,bunkó,beképzelt,és okoskodó volt.Unott, egyáltalán nem kalandvágyó,és barátságos
Én magamat baratsagosnak, pozitívnak,és vidámnak mondanám.Nagyon pörgős vagyok,persze bennem is meg van ez a cinikusság,de én humorosan vagyok az,nem pedig úgy,hogy másokat megbántsak vele.
Valamiért nem jövök jól ki az azonos jegyűekkel sőt,kifejezetten ellenszenvet váltanak ki belőlem.
Egyébként a hold jegyek skorpió,az asszcendensem pedig vízöntő
Nem tudom,talán számít
Én rengeteg nyilas nőt ismerek, és egyik sem bunkó, cinikus, beképzelt, vagy okoskodó.
Te aztán egy csúcsszuper ember lehetsz! Mindenki hülye, csak te vagy parafadugó.
Az ember személyiségét nem az asztrológiai jegye teszi ki, de ha már ezt elemezzük, azon belül is 12 jegy van ami befolyásol. Főleg a 3 jegy, amit fent említettél. Nekik valószínűleg teljesen más az asztrológiai "képletük".
Egyébként a jegyek leírása főleg a kiteljesedett, állapotokra vonatkozik és a belső működésekre, amiket nem látsz. Egy oroszlán is lehet csendes és visszahúzódó ha egész életében bántalmazzák. Sokaknak torzul a személyisége trauma során, amiket sosem dolgoz fel, vagy önbizalomhiányos, elnyomásban él, akkor sosem fogod látni rajta például a nyilas jegy törekvését, célorientáltságát.
"Te aztán egy csúcsszuper ember lehetsz! Mindenki hülye, csak te vagy parafadugó."
Ez tipik nyilas tulajdonság, a magasabb rendűség érzetük miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!