Hogy lehet valakit kalcsolatban komolyan venni, ha asztrologiaban, meg asztrozofiaban hisz?
Figyelt kérdés
Ezek mind-mind altudomanyok, es bar az ember ismerkedesnel elfogadja, szerintem hosszabb tavon tud ez irritalo lenni, ha pl a parod megmondja, hogy a viselkedesed azert ilyen mert igy meg ugy alltak a csillagok, meg telihold volt. Mikozben mondjuk ott a pszichologia, ami valoban egy tumoanyag es tobbet mond az ember lelektanarol, mint hogy hogyan sutott a nap, mikor megszulettel, vagy hasonlok.febr. 17. 02:29
21/23 Szervizmérnök úr válasza:
20.
Nem mondod, én pedig javítottam már ki szakmai hibákat a Wikipédián, csak úgy névtelenül, viszont mindig jóvá hagyták.
Semmi értelme a hozzászólásodnak, mindenki tudja, hogy miről szól a Wikipédia, én sem tegnap kezdtem a pályát (netezést). Időszámításunk szerint Windows 98-ban, mellesleg.
Helyén kell kezelni az infókat, ami onnan származik, de ez nem úgy megy, hogy valaki mondjuk álhírekre fogékony és akkor minden hülyeség, ami neki nem tetszik.
22/23 anonim válasza:
"nekem pl.szerzői jogosultságom van"
Mint kb. mindenki másnak, nem?
23/23 anonim válasza:
Szerintem meg ha ennyire hülyének nézed és megkérdőjelezed a tapasztalásait, akkor abból egyenlőtlenség lesz a kapcsolatban, azaz bukásra van ítélve a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!