Számmisztika és sors, léteznek? Érdekes dolog van az életemben, bővebben lent.
Sziasztok, tudom most sokan le fogtok hurrogni, de kérlek hanyagoljuk a trollkodást meg az egymás szapulását.
Mi lehet a jelentése annak, hogy a mostani párommal az alábbiak szerint találkoztunk:
Egy halloweeni buli napján este már szinte aludtam otthon, majd megszólalt a telefonom, legjobb barátom hívott, hogy van egy új szórakozó hely a városban és lesz cool halloweeni buli, nincs e kedvem menni? Mondom, áhh már fáradt vagyok, de végül addig addig győzködött, míg belementem.
A szórakozóhelyen találkoztam egy régi gimis ismerős csajjal, aki az Én első barátnőm legjobb barátnője volt anno. :)
Elkezdtünk beszélgetni, majd elmondta, hogy már éppen aludt otthon, mikor a legjobb barátnője hívta telefonon és kirángatta, hogy van a városban egy új szórakozóhely... :) (Nocsak.... :D)
Beszélgettünk, jól éreztük magunkat, azóta együtt is vagyunk, már együtt is élünk... és most jön a lényeg: a születési dátumunk tükörképei egymásnak (Én: 02.03, barátnőmé: 03.02) ÉS a névnapi dátumunk is! (Én névnapom: 04.25, barátnőmé: 05.24)
Jelenthet ez valamit, ha igen mit?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Kérlek a lehurrogást meg személyeskedést mellőzzétek. Köszi
30/F
"Kérlek a lehurrogást meg személyeskedést mellőzzétek"
Már megkaptad kedves Bálványtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!