Feltűnően sok Halak jegyű embert ismerek valamilyen mentális betegséggel,pl Borderline-nal,skizofréniával,nektek van erről tapasztalatotok?
20 Ti milyen alternatív univerzumban éltek? Ha annyira sok körülötted a pszichés beteg, akkor lehet te is felelős vagy érte, és az a legbetegebb aki körül érdekes módon mindenki beteg.. Az a pszichés beteg aki nem vesz tudomást az érzésekről és egyszer csak megbetegíti az elfojtás, de ez épp nem a vízjegyek.
Ha már horoszkópozunk, bár szerintem sok értelme nincsen, pláne egy ilyen undorító tanulmánynak. Kérdező neked mi a napjegyed, mert plusz egy oda az agybetegeknek.
Hello!
En bak napjegyu vagyok, de aszcendensem halak. Igy msr ertem, miert vagyok egyszerre karrierista es talan egyesek szamar sikerehes pszichopata, valpjaban azonban nagyon erzekeny vagyok lelkileg...
Nagymamam halak napjegyu, o viszont tenyleg elmebeteg, narcisztikus szemelyisegzavaros noszemely, allandoan hazudozik, gyulolkodik, keveri a kakit...
Ez tényleg génektől, traumáktól, neveltetéstől függ.
Én nagyon mentális beteg családból származom és mindenkinek más a jegye, mégis szinte mindenki agybeteg
Függőség, szorongás, depresszió, nárcizmus, minden van
De a jegyek mások
Van ikrek, bika, nyilas, halak, mérleg, vízöntő beteg is nálunk…. Úgyhogy az én családom rácáfol arra hogy a jegy számítana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!