Pszichopata nárcisztikus, oroszlán jegyű és rák aszcendensű férfit hogyan “kezelnétek”?
Figyelt kérdés
jan. 16. 10:52
3/15 anonim válasza:
Állcsúcson rúgnám spiccel. Azonnal átugrana vízöntő jegyre.
4/15 anonim válasza:
Én megszakítottam vele a kapcsolatot :) (ugyanúgy oroszlán nap, rák aszc., de ezt csak az érdekesség kedvéért, ha más lett volna, ugyanígy döntök).
Elhiszem, hogy szar az élete, de ez miatt nem akarom megkeseríteni a sajátomat is, nem lehet megmenteni mindenkit.
5/15 anonim válasza:
Sosem azt kell kezelni, aki miatt te vagy szarul. Magadat kell(ene).
6/15 A kérdező kommentje:
Rajta vagyok, csak egy működő kapcsolatot próbálok fenntartani az illetővel.
jan. 16. 15:36
8/15 anonim válasza:
Hát ha működő a kapcsolat, akkor csak így tovább. :)
9/15 anonim válasza:
#6 sztem inkább ne. Tönkre fogsz menni benne. Nárcisztikusok maguk körül bomlasztanak, meg építenek le mindenkit.
Ha pl családtag akkor meg korlátozd minimálisra a hozzaférést.
10/15 anonim válasza:
Ha tényleg pszichopata és nárcisztikus, akkor nem szabad támadási felületet adni. Ne ossz meg magadról semmit, ne mesélj, csak arra válaszolj, ha kérdez, azt is csak azért, ne legyen dühös a hallgatás miatt. Ne menj bele a játszmáiba, ne vedd magadra a vádjait, ne engedd, hogy bevigyen a labirintusába, hanem nézd mindig kívülről, hogy bármit ítélkezik, az róla szól. Legyél láthatatlan és lépj le mielőbb. És sose reméld, hogy normális lesz, csak mert néha jó napja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!