A bikák tényleg a legkegyetlenebbek a bika jegyűek?
Sok bikáknál azt tapasztaltam, hogy ők a legkegyetlenebbek, és még a skorpiók vannak rossznak elhordva, hogy a skorpiók ilyenek, a skorpiók olyanok, na jó de legalább a skorpiók bocsánatot is kérnek és visszaszívják, ha megbántottak, de a bikák azok viszont nem ismerik el, nem érzik magukat hibásaknak semmiért, ha valakit megbántanak a BIKA jegyűek.
A skorpiók legalább elismerik, hogy igen megbántottak és bocsánatot kérnek a skorpiók.
De a bikák nem ismerik el és nem kérnek bocsánatot.
Laskai Lili (Lil G) is bika jegyű 2001. Május 3.-án született aztán sok női bikát ismertem, és bennük tényleg nagy volt a kegyetlenség.
A férfi bikák még rendesebbek, de a női bikák extrém kegyetlenek és gonoszak tudnak lenni.
Bika egy Vénuszi jegy, ami a kedvesség, a csábítás, az érzikség, a kedvesség stb bolygója.
Most, hogy valakinek van egy Bika Napja, az nem sok. Ráadásul az egyik szomszédja a Kos, amit a Mars ural, ami a háború, a konfliktusok, a vér, a harcok, a veszekedés, verekedés, ütközése stb bolygója. Így Bika Nap esetén több bolygó is lehet a Kosban, ami vadóccá teheti az illetőt, illetve vadócabbá mint amilyen eredetileg egy Bika analógia lenne.
Megnéztem az adott dátumot, úgy veszem ki, hogy egy nőről van szó. És a Vénusz a Kosban járt, ami a nőiesség kifejezője. Így az adott hölgy lehet kicsit vadabb, ahogy a nőiességét kifejezi. És még nem ismerjük az aszcendensét, így a házbeosztásokat se, így nem tudjuk, hová esik a Kos Vénusz. De lehet Skorpió aszcendens is, ha marsikus személyiségnek tűnik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!