Vallássosságon kívül az első emberpár Atlantisz előtti Mu korszak előttre tehető tehát valahol a Nyilas korszakra?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 07:57
11/24 anonim válasza:
"Melyik ez a film?"
Nem tudjuk kitalálni, amíg nem mesélsz belőle valamit.
12/24 anonim válasza:
#11 amiről most írtok itt. Ez melyik film?
13/24 anonim válasza:
Ez egy még a mai napig is futó sorozat, és te is szerepelsz benne.
14/24 anonim válasza:
Én úgy tudom Atlantisz előtt nem volt más civilizáció. Sokan MU-nak vagy Lemuriának említik Atlantiszt
15/24 A kérdező kommentje:
Oké itt álltam meg, jön a sok trash scam, trollarc…jó diszkurzust nektek!!!
2023. dec. 12. 11:23
16/24 anonim válasza:
Amennyire tudható, Lemuria és Atlantisz két egymástól térben és időben is távoli különálló civilizáció volt.
Lemuria "túlélői" a mai Oroszország területére és Észak-Amerikai területére vándoroltak.
Atlantisz "túlélői" három nagyobb csoportban, még a kataklizma előtt Tibet, Peru és Törökország mai területeire vándoroltak ki.
17/24 anonim válasza:
#15 mit vártál? Komoly válaszokat?
18/24 anonim válasza:
16 Én úgy olvastam egy spirituális oldalon, hogy az Atlantisziak Japánba mentek kontinensük elsüllyedése után. Japánban a férfiakat leölték a nőket pedig szexrabszolgának tették meg, amit a migránsok akarnak csinálni. Akkor Japánba mégsem az atlantisziak mentek volna?
19/24 anonim válasza:
Azt a rohadt, a kérdező van felháborodva, hogy jönnek a trollok és a trsahek holott szerintem ő maga a legnagyobb ezzel a kérdéssel együtt.
20/24 anonim válasza:
Mu Lemuria Atais Atlantis ezek külön korok földrészek . A földi lét egy dolog , Szaturnus Mars Hold lét előzte meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!