Mitől Vízöntő ország Oroszország?
Köszönöm.
Ezek szerint totál ellenkezője a Vízöntő mint ami itt terjed. A Vízöntő akkor az eltömegesedés, elbutulás és a sorba beállás? Tehát nem emelkedik ki hanem követi a többit és a kritikus gondolkodás elvész (ez lenne ugye a Szűz). A Szaturnuszi elveknek végül is megfelel: totál egyszerű, igénytelen, puritán, elég neki az a kevés is lehetne sorolni.
A tudomány és a racionalitás az egyértelműen Szűz és a fejlődés is ebben ami a Halak kor hozta meg azzal szemben álló jegy. Erre fog repülni a Vízöntő kor aminek már lehet érezni hatását.
Az ellenkezője a szemben álló a jegy az Oroszlán ami annak felel meg amit a Vízöntőhoz sorolnak: egyéniség, individualizmus, kitűnni, ego, én, önzőség stb. Így már össze is állt a kép. Sose értettem hogy ez a tengely miért ennyire hasonló holott a többi a nagy ellentéteket testesíti meg. Nagyon hasznos volt köszönöm szépen
Hogy értelmezted régen mennyivel volt eltérőbb?
Az orosz mentalitást kicsit másképp értelmeztem hogy totál egyszerű emberek és ezzel azt akarta párhuzamba vinni hogy a vízöntő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!