Szűz napjegy, bak ascendens, ikrek hold. Milyen pár illene hozzám?
Eddig nemigen voltam szerencsés a kapcsolataimban sajnos.
Van egy természetem, aláírom, de a pasik hosszú távon nem kettőnkre koncentrálnak és eltávolodunk egymástól.
Nő vagyok
Kicsit magadba kéne nézni, a stílusod alapján én nem csodálkozom,hogy nem működnek a kapcsolataid. Mindig neked kell,hogy igazad legyen? Egy kapcsolat nem arról szól,hogy te létezel és neked van igazad. Leereszkedő, arrogáns stílusú nő nem kell senkinek. Hol a finomság, a megértés, a befogadás képessége? Mert a horoszkópos marhaság, na egye fene, hülyeség, de ha ebben hiszel, és neked ez megnyugvás,ok. De a stílusod? Gondolod,hogy ezzel a megnyilvánulással vonzó vagy?
37/F
Nem tudom mi a gond. Az, hogy kiálltam magamért amikor olyannal vádolnak amit nem követtem el?
Persze, majd csöndben tűröm....
Befogadás nagyon megvan ne aggódj. A kapcsolataimat inkább hagyjuk. Fogalmad sincs róluk, nem tudod milyen volt, hiába mondod... egyik exemnek sincs felesége a mai napig, talán nem csak nekem nem voltak jók.
Engem se ismersz nem pont veled leszek kedves...a párom az első, majd vele az leszek...Ilyen előítéletes marhákkal kapásból nem foglalkozom.
Sajnos hozzászoktam ha nem állok ki magamért eltaposnak. Ilyen a világ. Párkapcsolatban is felül akarnak kerekedni, uralni a másikat.
Én egyenlőségre törekszem, társként tekintek a másikra.
Sajnos nem jön létre...ha engedek a fejemre nőnek,leuralnak, rám erőltetik az akaratukat, nézeteiket, manipulálnak...ha nem engedek más következménye lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!