Van egy barátom akinek a csillagjegye skorpió Nagyon fura fiú néha Eltaszít magától néha meg annyira szeret hogy nincsennekrá szavak Minden hónapba szakít velem eddig 3-4 napig tartott a külön lét Most már 11 napja nem vagyunk együttde beszéltünk?
Most ott tartunk hogy nem írok neki ő sem ír azt mondta már nem akar tőlem semmit de közben nem ezt mutatta
3 napja le is feküdt velem utánna megint rideg lett velem nem akar
Izzig vérig skorpió a jelleme
Szóval van itt valaki akinek skorpió a horoszkópja? Ilyenkor mit tudok tenni várjak ne írjak neki vagy egyszerűen engedjem el?
Lehetőleg normális válaszokat kérek
Én hiszek a horoszkópban aki nem az lapozzon tovább
Köszönöm szépen előre is válaszokat
Tényleg szépen megfogalmaztad szóval ha vissza is jön csak azért mert éppen üríteni akar
Akkor fogom elkuldeni játszon mással
Legnagyobb szerelmem Skorpió volt.Csodálatos,meseszerű másfél év után iszonyú pokollá tette az életem és mióta elhagyott,azóta nem találom sem a helyem,sem önmagam.
Sosem ismerkednék már Skorpióval...még barátkozni sem.
Tegnap beszéltem vele
Azt írta nekem hogy a legnagyobb probléma velem az az hogy nagyon érthetetlen vagyok..
Istenem nem mind1?
Nyelvtan tanár
Nem csak nyelvtanórán kell helyesen és érthetően beszélni vagy írni. Te sem csak a tanárnak produkálod magad, mert ő elvárja, hanem mert igényes vagy arra, ahogy megnyilvánulsz (vagy nem), és milyen képet alakítanak ki rólad a többiek.
Ne legyél ostobenkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!