Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyre jellemző...

Melyik csillagjegyre jellemző a megközelíthetetlenség?

Figyelt kérdés

(Nem párkapcsolati kérdés, tehát nem akarok senkit felszedni)

Próbálnál közel kerülni nem erőszakkal, lassan, tiszta szándékkal, és egyszerűen nem.

Elindul valami aztán roló lehúz. Betonfal. Közben ordít róla, hogy csak egy kívülre ad egy képet, valószínűleg védekezésképp, gondolon, a többit megtartja magának, és senki másnak nem lehet elérni.

Melyik jegyekre jellemző? Mit tapasztaltál? Sikerült feloldani valahogy?

2023. okt. 8. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én vízöntő vagyok.

Úgy teszek, mint ha bíznék az emberekben, de ez nem így van.

Nem osztok meg semmi olyat se magamról, se másokról amivel vissza tudnak élni. Még a barátaim sincsenek nagyon tisztába az életem jórészével.

Nem akarok érzéketlen lenni, meg nem is vagyok, de a bizalommal csak fegyvert ad az ember saját maga ellen. Én sajnálom legjobban, hogy ilyennek kell lenni ehhez a világhoz, hogy elkerüld a csalódást.

Nem tudom kimutatni az érzelmeim, pedig szeretném, de soha nem ment. Meg amúgy igyekszem is elnyomni őket. Eddig amúgy elvoltam így, de mostanába már tényleg magányos vagyok.

2023. dec. 5. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!