Miért olyan férfiasak az Oroszlán nők és miért olyan nőiesek a Rák férfiak?
Figyelt kérdés
Az Oroszlán a legférfiasabb jegy az asztrológiában, a Nap uralja. A Rák a legnőiesebb jegy az asztrológiában, a Hold uralja.
Az Oroszlán nők nagyon férfiasak, a Rák férfiak pedig nagyon nőiesek. A legviccesebb párkapcsolatok egyike egy Rák férfi - Oroszlán nő kapcsolat, ahol a szerepek teljesen ki vannak cserélve, a nő a tökös, ő hordja a nadrágot, míg a férfi egy papucsférj.
Nem egy Oroszlán nőt láttam már bajusszal, szakállal, pajesszel (emelkedett tesztoszteron szint?), míg a Rák férfiaknak sokszor “man boobs”-juk van, elpuhultak, kicsik “ott lent”.
2023. aug. 13. 16:18
1/8 anonim válasza:
Mondjuk sztem az noiesebb lehet akit a Vénusz ural… mérleg és bika…
3/8 anonim válasza:
Mert az állításod nem igaz, ezért a kérdésed is hülyeség!
4/8 anonim válasza:
inkább személyiségbe tapasztaltam ezt, nem külsőségekbe de tényleg így van: anya Oroszlán de mint tíz férfi olyan, karrierben kapcsolataiban stb ő ural és nem nőies, Rák haverom pasi meg érzékeny családcentrikus és olyan lányos vonásokkal bír személyiségben, és több ilyet is ismerek, valami van benne
5/8 Grimfox válasza:
Édesanyám oroszlán, és abszolút nőies. Semmi maszkulin nincs benne. Se kívül, se a személyiségében. Egy nagyon jó barátom rák jegyű volt, de ettől még férfias volt, néha egészségtelen formákban is. Egyetlen jegy alapján általánosítani téves következtetésekhez vezet.
6/8 anonim válasza:
Exem bika férfi volt, én bak nő, mégis nálunk is fel voltak cserélődve a szerepek... hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!