Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Csak szerintem is mérleg...

Csak szerintem is mérleg jegyű férfiak gyakran idegesek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Nem nevezném "idegesnek" őket

és ezt tapasztalatból írom.

Számukra fontos a család, az egzisztenciális háttér.

Ha úgy érzik 'valami hiba csúszik' a számításaikba / márpedig mindent kiszámolnak/,akkor válnak nyugtalanná.

De odafigyeléssel,törődéssel ez orvosolható.

2023. aug. 1. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
Mérleg "csak" nehezen hoz döntést, mert billeg, pont mert harmóniára törekszik, ezért lehet társfüggő, megfelelési kényszeres, halogatós vagy manipulatív a nyílt konfrontáció helyett (ezek most csak a rossz oldalai, de minden jegynek van jó is). De ez csak a Nap jegye, ennyiből nem lehet megmondani, hogy minden Mérleg Napú férfi ideges-e, mert minden ember más, még az asztrológia szerint is, ezért kell az egyedi képletet nézni. Tipikusan a Hold fényszögei (Mars, Szaturnusz, Plútó, Uránusz...) jelölhetnek különböző lelki problémákat, vagy pl. ha a Nap támadott, akkor önbizalomhiányt vagy akár bántalmazót vagy bántalmazottat, vagy pl. ha a Merkúr, akkor a kommunikációja lehet akár sértő... Tehát még maga az "ideges" is sokféle lehet. Az Aszcendense meg egyébként is általában jellemzőbb egy emberre a távolabbi ismerősök szerint (de már ez is csak egy általánosítás).
2023. aug. 3. 09:36
 3/5 anonim válasza:
Bikâtól nem jobban xd
2023. aug. 7. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Igaz nem férfi, de van női rokonom, aki mérleg. Mindennap ideges valakire, könnyen felhúzza magát.
2023. okt. 4. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok nekem mérleg a csillagjegyem, én pont nem szoktam ideges lenni, már évek óta nem szoktam idegesnek lenni, sőt sikeres és szerencsés ember vagyok, okosan gondolkodom.

25/F

Mérleg jegyűeket inkább nem idegesnek mondanám, inkább érzékenyeknek, ergó nem szeretik, nem esik nekik rosszul, ha bántják őket, akár okkal, de ok nélkül pláne nem tetszik a mérleg jegyűeknek főleg, ha meg ok nélkül bántják őket.

Nem gonoszak a mérlegek, de jó a megjegyző készségük, azaz nem felejtenek.

Haragjukat nem mutatják ki, elrejtik, de tudatuk alatt tesznek, harcolnak azért, hogy a rossz negatív kudarc után jóra forduljon a helyzetük.

Mérleg jegyűeken bár nem mindegyikükön látszik, de amúgy okos kitanult emberek.

2023. dec. 27. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!