Skorpió férfiaknál ez az érdeklődés/udvarlás jele? (Lent)
Kollégám csípős, kritikus, beszólogatós velem, ugyanakkor rendre meglep apró ajándékokkal, kedvességekkel. (Amit morogva tálal.)
Nem értem ezt a kettősséget. Ha nem kedvel miért kapok tőle ajándékokat?
Az új munkahelyemen nagyon bejött egy pasi. Csendes, hűvös, zárkózott, mégis magnetikus kisugárzású. Persze, hogy skorpió.
Először én próbáltam közeledni hozzá, de néhány mondat után lerázott. Később már néhány cinikus megjegyzést is tett, szóval úgy döntöttem, hogy kerülöm, rá se nézek.
Kb egy hétig kerülgetett, mellém ült az ebédlőben, de egy szót se szólt,viszont többször rajtakaptam, hogy bámul. Aztán bejelölt facebookon és elkezdett írogatni. Másnap a munkahelyen, mintha kicserélték volna,kereste a társaságom, beszédes lett, gyakran hazakísér és sokat beszél, kérdezget, dicsér, bókol hogy csinos vagyok stb. Úgy érzem, hogy szeretne valamit, de már nem nagyon érdekel.
Szóval igen, valószínűleg érdekled őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!