Az Ikrek nők tényleg magasak, vékonyak és csinosak? Mint levegő jegy, ezt olvastam róluk.
13-as, ezt én sem értem, hiszen csak azt írtad le, hogy sportos testalkatod van. Gondolom a lábaid és a karjaid viszonylag vékonyak, viszont a törzsed miatt jól terhelhető lehetsz.
A helyedben gyakran látogatnám az edzőtermet, szerint ott sikeres lehetnél, ha elég időt és energiát fektetnél a dologba. :)
"Haha pont június 22én születtem ami már nem az ikrek hanem a rákba esik bele"
Nem olyan biztos ez. Mindig az ora dont, minden evben maskor valt jegyet a Nap. Bar ilyen helyesirassal nem hinnem, hogy Ikrek Nap lennel....
"Tudtommal az asztrológia szerint az Aszcendens és az egyes ház bolygói és fényszögei határozzák meg a fizikai kinézetet, nem a Nap"
Jol tudod.
"Az Ikrek aszcendenst pedig inkább a mozgékonyság, nyugtalanság jellemzi"
Es a bazi nagy, helikopter-leszallopalya meretu homlok, amirol 2 masodperc alatt latszik, hogy Ikrek az aszcendens :)
39F incel
Ha eddig kettőt láttál; és mind pont olyan volt; akkor 2-ből 2 az 100 százalék:)
De amúgy szerintem a testalkat pl a csillagjegytől nem, v nem annyira függ. :):)
Amúgy én magas vagyok alapból laposhasú voltam, de mindigis vastagcombú. Most már híztam is; gömbölyű a hasam. :):) De még nem változott meg a csillagjegyem, ettől még ugyanaz. :):) [ Nem szülök babát, nem vagyok várandós; az még odébb van. :):) ]
Ha kicsit elmegyünk az asztros sztereotípiák felé, akkor sokféle nézettel találkozhatunk, pl ilyen az hogy a levegő jegyű vagy levegő domináns képletű emberkék magasak (én utóbbi vagyok, de nyomom az átlagos 165 cm-t, bár az is tény, hogy a családomban még mindig a legmagasabb nő vagyok xd, van egy barátnőm aki majd 180 centi, és több bolygója is vízöntőben állt, van olyan is, aki nagyon alacsony). Nyilas jegyűekre is hallottam ugyanezt, a legtöbb nyilas, akit láttam, az átlagos volt, párom nyilas aszcendensű, alacsonynak mondható.
Azt a sztereotípiát is hallottam már, hogy az oroszlánok szőkék és világos szeműek, azt is, hogy a skorpiók sötét hajúak (3 skorpió ismerősömből 2 természetes szőke, ebből egyiknek 4 bolygója és holdja is skorpióban áll) :)
Szerintem ezek szórakozás szempontjából jók, de nem erről kellene szólnia, tekintve, hogy nagy átlagolásokról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!