Szerintetek Ikrek és Halak össze illik?
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 22:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem igen, nekem szüleim pont ez a párosítás
Nő: halak
Férfi: ikrek
most lesznek 20 éve házasok! :)
2/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok nekik!:) Nálunk fordítva van én vagyok Ikrek(csaj) párom Halak(pasi)
2010. okt. 12. 22:32
3/9 anonim válasza:
Én ikrek nő vagyok, a párom halak férfi.
Mi nagyon szeretjük egymást, jól megvagyunk. Néha apróbb dolgokon összekapunk, de nem tart 5 percnél tovább a durci.
Egyikünk sem tud amúgysem haragot tartani huzamosabb ideig.
2 éve vagyunk együtt, ismertük egymást már majdnem 1 éve a kapcsolatunk előtt. 2 hónap után össze is költöztünk. Azóta jóban-rosszban.
4/9 anonim válasza:
Ikrek férfi halak nő, három éve működik, három hónap után költöztünk össze, mi is összekapunk néha, de inkább elröhögjük, vagy csak pár percig tart. De én nem nagyon hiszek ebben a horoszkóp dologban, végül is, ha a világ összes házasságát (jó házasságát) megnézed, van ott mindenféle párosítás, és lehet másnak meg ugyanaz baromira nem jött be. Nem hiszem, hogy a horoszkópon múlik.
5/9 anonim válasza:
6/9 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak annyit hogy én/mi is dettó ugyan így vagyunk!:) Mindent amit leírtál ugyan az nálunk is!2 éve együtt...stb!Amúgy csak kíváncsiságból kérdeztem ilyet!Hogy milyen véleménnyel vannak!Próbálom magam nyugtatgatni!:)
2010. okt. 13. 13:43
7/9 anonim válasza:
minden téren nincsen nem csak igen
8/9 anonim válasza:
A két csillagjegy vonzza egymást, és persze rajtunk múlik, hogy együtt tudunk-e élni... én halak vagyok, volt egyszer egy ikrek barátom, és nekem igazából ő túl gyerekes volt..:S
9/9 anonim válasza:
állítólag a halak túl érzelmes az ikrek számára, az ikrek pedig annyira nem fejezi ki az érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!