Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az újhold befolyásolhatja az...

Az újhold befolyásolhatja az alvást?

Figyelt kérdés
Napok óta rosszul alszom, egész pontosan nem tudok elaludni, akkor sem, ha nagyon álmos és fáradt vagyok. Órákig forgolódok, mire sikerül. Évek óta nem volt ilyen problémám, nagyon meglepett. Kíváncsiságból ránéztem a holdfázisokra, es most volt újhold. Okozhat az álmatlanságot? Nem igazán értek ehhez a témához, de azt hittem, teliholdkor nem tudnak aludni az emberek. Előző hónapban is volt hasonló, bár ott csak 1 este nem tudtam elaludni, a többin igen, de napokig akkor is zaklatottan aludtam, sokszor felébredtem stb. Ezért fordult meg a fejemben, hogy lehet ettől? Vagy front? Más is szenved most álmatlanságtól?

2023. jún. 20. 08:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%

Objektív dolgok nem az embertől függnek.

Szóval beszélni is fogunk valami valósról, vagy mentális maszturbációt hajtasz végre?

2023. jún. 20. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:

10# helyesen írta, így ez csak neked "maszturbáció".

Minden ember más, teljesen normális hogy egyeseknek ez "semmi", de nem is kötelező itt okvetlenkedni.

Én pl nem járok a lovas kérdésekhez, mert nem értek hozzá, és minek menjek oda szemétkedni-gúnyolódni az ottaniakkal?

2023. jún. 20. 19:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Mert a lovaglás és lovak helyes tartása nem szubjektív.

Én nem szemétkedek, sem gúnyolódok.

Az hogy megmerem másnak mondani, ha nem tud érvet adni a hitéről, akkor semmit sem ér.

Szerinted a lovas kérdéseknél van olyan, hogy "ti miben hisztek?" jellegű kérdések?

Vagy "szerintetek a lovak alvását befolyásolja az újhold?"

Nem, nincs.

Vagy ha van is, nem a természetfelettibe akarnak kapaszkodni.

Jah és a kommented egy nagy logikai hiba.

Helytelen összehasonlítás, a lovas kérdések nem egyenlőek az ezotériával.

Kategóriabéli tévedés.

2023. jún. 21. 15:04
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

"Mert a lovaglás és lovak helyes tartása nem szubjektív."

Pont hogy de. Tucatnyi eltérő vélemény van, technika módszer, vérre mennek egymással, hogy kinek van igaza.

Mindegy. Itt vagy szemétkedni, ez a te döntésed.

2023. jún. 21. 15:07
 15/17 Senior Séf ***** válasza:
65%
2023. jún. 21. 17:44
 16/17 anonim válasza:
49%
Én általában akkor pont hogy jobban alszom. Rám a telihold van rossz hatással, szóval ötletem sincs ez hogy függ össze.
2023. jún. 22. 19:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Jaj miért, én milyen ember vagyok? Nem is szóltam semmit, csak feltettem egy kérdést ..😭
2023. jún. 24. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!