Oroszlán fiú kivel illik a legjobban össze? Oroszlán, nyilas vagy kos lánnyal?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 17:05
11/23 anonim válasza:
En kos vagyok engem kicsit idegesít az oroszlanoknak az a flegma, pökhendi stílusa de egyébként pont ezért is vonzó 😃
Amúgy ha tudod nézd meg a venusz jegyuket meg a sajatod az jobban számít szerelemben.
13/23 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy a nyilas és az oroszlán nem jók együtt. Szerintem jól megvannak egymással. Én nyilas vagyok, a férjem oroszlán, 18 éve vagyunk együtt.
14/23 anonim válasza:
12 vagyok, jól lepontoztátok a legértelmesebb, leghozzáértőbb választ.
Egy asztrológus jelölt.
15/23 anonim válasza:
Nekem sz s tapasztalatom, hogy az oroszlán évjegy jòl ki tud jönni a Nyilas évjeggyel.
17/23 anonim válasza:
Hát egy oroszlán fiú....
mérleggel, bikával, rák, ikrek, kos nyilas ritkán működik, de ha működik, nagyon szenvedélyes.
18/23 anonim válasza:
Saját tapasztalat; a barátom Oroszlán volt én meg nyilas vagyok, nagyon jól kijöttünk 20 éven át. Sajnos egy betegségben meghalt.
19/23 anonim válasza:
Nyilván oroszlán oroszlánnal. Alap biológia. Te sem fekszel le kutyával, gondolom....
20/23 anonim válasza:
Tűz a tűzzel csak akkor jó, ha egész életükben harcolni akarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!