Hogyan kell értelmezni az alábbiakat? Nyilas / Bak
A megadottak alapján tudnál segíteni az adottságaim és lehetőségeim összefoglalásában? <3
Nagyon komplexnek tűnik a horoszkóp értelmezése nem szakavatott szemmel, de olyan érdekes számomra az egész téma
Az alábbi adatok állnak rendelkezésemre:
Napjegy: Nyilas, Aszcendens: Bak , Hold: Mérleg jegyében.
Merkúr a Skorpió jegyében
Vénusz a Skorpió jegyében
Mars az Oroszlán jegyében
Jupiter a Skorpió jegyében
Szaturnusz a Halak jegyében
Uránusz a Bak jegyében
Neptunusz a Bak jegyében
Plútó a Skorpió jegyében
Sárkányfej a Skorpió jegyében
Ugye, a Szaturnusszal az a baj, hogy azon az eletteruleten, ahol all, nem osztottak lapot. Nem veled van a baj, nem is a kulvilaggal. Egyszeruen ez van.
Az asztrologusok szerint nem gond, mert a Szaturnusz idovel konnyebb lesz, es az erossegedde valik. Ezzel szemben az emberek 99%-at megrokkantja a Szaturnusz. Katonakorom ota nezegetek asztrologiai kepleteket, az testverek kozt is 20 ev. Osszesen egy embert lattam, akinek tenyleg erossege lett a Szaturnusz. Neki Bika Hold-Szaturnusza van a 3. hazban. Amilyen eteleket foz, az fenomenalis. Akar nyugati, akar azsiai eteleket foz. Annyira reszletesen, precizen valogatja ossze az alapanyagokat, hogy az kb. emberfeletti. Barmelyik hotelben megallna a helyet, de nem jott ossze neki. Ja, a Hold az 5. ura, szeretett volna gyereket nagyon, de az nem jott ossze neki. 11-es Bak Napja van trigonban.
Ez az egyetlen egy eset, amikor a Szaturnusz jo oldalat lattam. A tobbi kb. 200 embernek a kepleteben, amit lattam, a Szaturnusz laposra taposta a keplet tulajdonosat. A vizes Szaturnusz pedig lelkileg tesz tonkre, a levegos az emberi kapcsolataidat, a foldjegyu anyagilag, a tuz jegyu fizikailag.
Anyukamnak Bak Szaturnusza volt a 9-ben. Tudod, hogy mikor szuntek meg az anyagi gondjai? Kicsivel a masodik visszateres utan. Neked ugye most van az elso. Adj hozza meg egyszer 29 evet, akkor lesz a masodik.
40F incel
Köszönöm a gyors válasz ,emésztgetem, és biztosan fogok még kérdezni ..
Ami jó hír lejött ebből az egészből, hogy nem csak gáznak és akadályozottnak érzem az életem, hanem ezek szerint így is van papírformán, szóval legalább az ítélőképességem a helyén van. :P
Szoval igen, mindenki nyogi a Szaturnuszt, mert mindenkinek van. Akinek sok bolygojat fenyszogeli, az pedig megjobban nyogi. Nekem a Merkuromat kiveve minden bolygomat fenyszogeli, a legtobbet 1 fokon beluli orbisszal. Szoval en triplan nyogom. Neked "csak" egy Nap kvadratod van, de a kvadratban van dinamika es akcio.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!