Megbízható asztrológust keresek, aki megfizethető és nem mainstream. Kit ajánlanátok?
Az ugye megvan h ez a két fogalom kizárólag egymást😅😅😅?
Az asztrológia kamu!!!
A valószínűsegekre épül.
Nincs. Mert Isten bármikor felül tudja írni sátán tervét ami ábrázólódik az asztrológiai képletből.
Hogy is szól az Ige?:
Ézs.47-
8.
És most halld meg ezt, bujálkodó, a ki bátorságban ülsz, a ki ezt mondja szívében: Én vagyok és nincs senki több, nem ülök özvegységben, és a gyermektelenséget nem ismerem!
9.
És mind e kettő eljő reád nagy hamar egy napon: gyermektelenség és özvegység, teljességökben jőnek el reád, noha gazdag vagy a varázslásban, és sok nagyon igéző szózatod.
10.
Gonoszságodban bíztál, és ezt mondád: Nem lát senki engem! Bölcseséged és tudományod csalt meg téged, és ezt mondád szívedben: Én vagyok és nincs senki több.
11.
Azért jő te reád a gonosz, a melynek keletkezését nem tudod, és romlás sújt le rád, a melyet meg nem engesztelhetsz, és hirtelen jő pusztulás reád, nem is tudod!
12.
No állj elő hát igéző szózatiddal és varázslásodnak sokaságával, a melyekkel ifjúságodtól fogva vesződtél, talán segíthetsz valamit, talán visszariaszthatod a veszedelmet.
13.
Tanácsaid sokaságában megfáradtál; no álljanak elő és tartsanak meg az égnek vizsgálói, a kik a csillagokat nézik, a kik megjelentik az újholdak napján, hogy mi jövend reád.
14.
Ímé, olyanok lettek, mint a polyva, tűz emészté meg őket, nem mentik meg életöket a lángból, még szén sem marad belőlök melegülésre, sem körülülhető parázs!
15.
Így járnak azok, a kikkel vesződtél; és a kik kereskedő társaid voltak ifjúságodtól fogva, futnak, kiki a maga útján; senki nem segít néked!
Miért asztrológust? Miért nem olyat( is), aki azt is meg tudja válaszolni, amit egy profi asztrológus is?
Ha szeretnéd, én segítek ha van konkrét célod/kérdésed. Természetesen ingyen.
Ezoterikus, spirituális szakembert csak megbízható ismerős ajánlása alapján érdemes keresni.
Egy anoním fórumon, honnan tudsz meggyőződni arról, hogy egy random tag valóban jó ajánlást ad??
Ezoterikuus, spirituális szakemberek közt sok a csaló és a tehetségtelen. Ezért mindenképp fontos, hogy egy megbízható ismerős megbízható ajánlására alapozz.
Mondjuk, egy asztrológus nem tud akkora kárt okozni, mint aki félig hozzáértő/kontár módon fekete mágiát, pl. szerelmi kötéseket, hasonlókat árul. A legnagyobb veszély talán a kidobott pénz lehet, ha véletlen rosszul választasz.
Kedves 09:04, csupán kíváncsiság. Végzek egyfajta kutatást.
számomra a "megbízható" magában foglalja a tudást és az elkötelezettséget.
Nagyon köszönöm a felajánlásod. Írok privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!