Miért tekintjük a csillagokat Asztrológiához kapcsolódó dolgokhoz?
A csillagok, önmagukban, forró dolgok, és fényesek, nagyon egyszerűen fogalmazva. Valóban, maradandóak, de a fekete lyukak, és a többi hasonló dolog, miért nem eleme, az asztrológiának. Tegyük fel, egy fekete lyuk bezabál egy csillagot, utána, benne lesz az, ami a csillag volt.
Hogy őszinte legyek, a csillagok azok, csillagok, de valójában nem. A csillag szóval nevezzük őket, valójában ugyanúgy kis részecskékből állnak, mint az oxigén. Vagy mint bármi más.
Ebben az esetben, a fényt is hozzá csatolhatjuk az asztrológiához. Oh! Egy pillanat, hiszen a fény olyan gyors, hogy nem is látjuk mozogni. Akkor, valójában, a mozgás is szükséges az asztrológiához, vagy, a láthatatlan dolgokat nem veszi számításba.
Talán, rengeteg csillagszerű láthatatlan dolog létezik, és ha elnevezik őket csillagoknak, akkor az Asztrológia sorsa, elmúlóban lesz, feltéve, ha számít ez valami.
A kérdés kiírásának az oka: Kíváncsi vagyok.
Kérdező,
először, kérlek, tanulj meg magyarul fogalmazni, mert így csak nagyjából sejtem, hogy mit akarhattál kérdezni, de nem értem.
(Ha nem vagy magyar származású, akkor bocsi a kommentemért.)
Köszönöm a válaszokat, szóval csillagokra és bolygókra osztja csak. Rendben, így már értem.
5-ös, D-Mano, annyi hozzáfűzni valóm van ehhez, hogy nem használtam más nyelvű szavakat a kérdésemben, én általában így beszélek, szerintem teljesen érthető. Egyébként igen, Magyar származású vagyok, Magyar nyelv az anyanyelvem.
Viszont, nem áll szándékomban megváltoztatni önmagamat, a fogalmazásomat sem.
Röviden: Egyenrangúnak akartam tekinteni a csillagokat az oxigénnel, és minden mással, bár az oxigén nem csatolódik erősen egy másik oxigénhez, egy pillanatnyi objektum azonban létrejöhet, ha minden irányból egy középpont felé mozog. Persze, ez csak némi elképzelés kérdése, a természetben nem fog tűpontosságra megtörténni.
Köszönöm a válaszokat. :)
De ezek hogyan függenek össze?
Amit leírtál azt kb. mindenki tudja az asztrológiáról.
"A csillagok és a bolygók helyzete az égen nem befolyásolja közvetlenül az emberek életét, sorsát, jellemét"
Tehat az nem befolyasolja az eletedet, hogy nappal van, vagy ejszaka?
39F incel
Max annyit hogy alszok-e vagy sem.
De pl. rengeteg ember dolgozik nappal és reggel alszik.
Szóval minimálisan.
De ez még mindig nem ér el a sorsing vagy a jellemig.
Nem itt kell hirdetni, hogy incel vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!