Egy asztrológus azt mondta valamikor, hogy király trigonom van, de ahogy beleástam magamat, szerintem nincs itt semmiféle király trigon :D Megnézné valaki? Aki ért is hozzá. kepkuldes.com/images/a860b38c2519fd0f5a08e8fddba46083.jpg
#9 tudom am, nem tegnap szulettem :) pusztan erdekelni kezdett a tema, mert ez volt az egyetlen fogalom, amit megjegyeztem abbol, amit mondott.
#10 bovitened kicsit a valaszodat? marmint azt csinaltassak, vagy ... ?
radix születési elemzésnél minden ki van PONTOSAN elemezve. tehát utánna nézhetsz, hogy valós ez az állítás, h te királyi trigonómhoz tartozol és h ez pontosan mit jelent.
ott az internet. beírod h radix születési elemzés. beírod a pobtos születési adataidat. név, év, hónap, nap, óra és perc.
Tobb trigonod van, mint az atlagembernek, de nincs kitalytrigon. Nekem peldaul csak egy trigonom van :(
38F incel
#13 nem baj, királynak itt vagyok én! :DD
sok a bajom is, szóval ha többet kaptam, legalább kaptam támogatást (ne vegyétek el a hitemet azzal, hogy azt mondjátok, szar az egész képletem, köszi :D).
köszi a választ :)
Ketto, nagyon maximum harom. Nekem csak egy van, a Rak Holdam es a Skorpio Mars-Szaturnuszom kozott, de az nem kifejezetten kedvezo, mert a zodiakalis helyzetuk szerint a Hold es a Szaturnusz kolcsonos repudiacioban vannak. Vagyis az az egy trigonom sem er egy repedt fingot sem.
40F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!