Bak nők milyen termèszetűek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 22:54
1/20 anonim válasza:
Most hány kérdést teszel még fel ezzel kapcsolatban?.
2/20 anonim válasza:
Bak nő nem lehet, mivel a férfi őzet hívjúk baknak. A lány őz az a suta. Amúgy nekik nincs agancsúk és ők is félénkek.
3/20 anonim válasza:
A Bakok mind sunyi természetűek. Aki Bakot ismertem, nő is, pasi is, mind félredugott, persze titokban, sunyi módon.
4/20 anonim válasza:
Csak teljes születési képlettel tudjuk megmondani.
5/20 anonim válasza:
Visszafogott, karrierista és anyagias, aztán kibújik a szög a zsákból.
6/20 anonim válasza:
Nagyon jó színészek,de közben végtelen anyagias,követelőzős,elszámoltatós,gyanakodós.
Ilyen volt a nejem is,egy jégcsap,mindenki mondta,hogy nehogy elvegyem.Nagyon sok mindent veszítettem miatta, barátokat,hobbit,anyagiakat.
Mindig azt mondta,fel kell vállalni mindenkinek,amit tesz.Ő pedig hónapokig dugott félre,és amikor egy véletlen lebuktatta,akkor sem volt benne semmi megbánás.Még bőgött is,amikor kimondtam,elválunk.
Aztán ugyanezt tette az utánam jövő férjével,akiből idegroncsot csinált.
Most a harmadik pasija van,aki viszont vele törli fel a padlót- amit nagyon meg is érdemel.
Mindenkin átgázoló,önző és rideg nők a Bakok.Kolléganő is van ilyen, árad belőle a ridegség.
7/20 anonim válasza:
Az én Bak ismerősöm is ilyen! Végig csalta a pasiját és úgy beszélt mindenhol arról, h táskeresőzik mellette, mintha ez ilyen normális dolog lenne. bezzeg mikor a pali kivágta, kiakadt.
10/20 anonim válasza:
Próbáld kitalálni egy marék csirkecsontból vagy a csésze alján maradt teafűből. Kb. ugyanannyi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!