A Vízöntő nőhöz (Rák aszcendensel) milyen csillagjegyű férfi illik?
Uhh! Én vízöntő vagyok, de az összes bikától megőrülök :S
Nekem meglepő módon a szüzek szimpatikusak (egy ilyen fiúba voltam belezúgva 4 évig, és a barátnőim nagy része is szűz csillagjegyű, jól kijövünk).
konkrét választ nem tudok adni, maximum saját tapasztalatot (de nekem az aszcendensem is vízöntő): az ikrekkel sem jövök ki egyáltalán. bakkal volt eddig a legjobb párkapcsolatom, a halak katasztrófa. most egy nyilas tetszik:) Más vízöntőkkel is remekül kijövök.
Valamelyik válaszolóval egyetértek abban, hogy tipikus "plázap!csa" jellem, bár én öltözködésileg egy teljesen más irányzatot képviselek, de kényes és nyűgös vagyok általában.
A logikám tényleg nem a "legélesebb", inkább sajátos. Mindig olyan következtetésre jutok, amire senki más, és ezért általában hülyének néznek. Na de nem bánom a logikát. Helyette beszélek 6 nyelvet az anyanyelvemen kívül.
További hátrányok? Azt hiszem, tényleg beképzelt vagyok. Én személy szerint hangulatember is. Van amikor 1 hétig otthon kreatívkodom, de ha olyan kedvem van egy hétig bulizhatok is akár. Az unalmat és az állandóságot nem bírom egy kapcsolatban, a páromnak mindig ötletesnek és újítónak kell lennie (viszont az nem igaz rám, hogy össze-vissza váltogatok, eddig csak több éves kapcsolataim voltak). Az sem a legpozitívabb tulajdonságom, hogy nem igazán tudom elfogadni mások véleményét, és óriási az igazságérzetem, és nagyon fel tudom húzni magam apróságokon is, amit sértőnek érzek.
Aztán még: nem bírom, ha korlátoznak. Semmilyen apróságban!
Hát kb. ennyi. nem tudom, ebből rád mennyi igaz, de remélem segítettem valamennyit!
Én is vízöntő vagyok, bár pasi! De nálam már tapasztalatból kizárva azok akik "ízeltlábúak", vagy "szarvuk van"!
A skorpió túlságosan sunyi -> mindig mindenkiről mindent tudni akar, de magáról nem mond semmit!Senkit nem enged közel magához, de mindenkinek nyavajog, hogy magányos! A rák túl ömlengős, ha alapon tudja tartani magát jó, de ha átesik a túloldalra, akkor rajta csüng a másikon! Néha inkább az anyád, mint a csajod! A bika felületes -> a külcsíny többet ér számára mint a belbecs, plusz még egoista is -> nem elég neki a partnere dícsérete, ő MINDENKINÉL jobb, és MINDENKINÉL az első akar lenni.
A kos csak akkor jó partner, ha "hűbelebalázs" vagy te is.
Konok, szép dolog az elvekhez való hűség, de néha gondolkozni kell és kapitulálni, így csatát vesztesz, de tied a háború! Na ERRE NEM KÉPES!
Igaz, hogy ez a nőkre vonatkozik,de mivel mind emberek vagyunk, így valami igazságot találhatsz benne a másik oldalra is!
A vízöntő,mint pl én.. álmodozó, szabad, független,robbanékony,amit tud arra büszke,hatalmas igazságérzetű,szociálisan érzékeny,konfliktus kerülő.... De ha túl lépnek egy határt, a legaljasabb, leggusztustalanabb trükkökre is hajlandó, hogy a másikat alázatra tanítsa!Az esztétika nem érdekel,saját trend szerint élek -> nem majmolok másokat!Megalomán -> szeret tanítani, imádja a "BÖLCS" szerepét! Egyedi, néha kifejezetten csípős, de inkább sikamlós poénok szószolója!
A Vízöntő Nap Rák Aszcendenssel érdekes párosítás.
A Vízöntő függetlenségre vágyik és nem várhatunk tőle lángoló érzelmeket, mert afféle hűvös józansággal szereti a párját. Viszont a Rák szinte kisajátítja a kedvesét :D
Pontos születési időt (óra-perc pontossággal) írj, akár priviben is, és megnézem, milyen vagy a szerelemben :)))
Így, általánosságban csak annyit tudok írni, hogy ha kellő szabadságot biztosítasz a partnerednek, semmi hátrányod nem lesz :)))
De azért lenne fontos megírnod a születési adataidat, mert abból sokkal többet tudnék mondani :)))
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!