Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Igaz, hogy egy pontos képlet...

Igaz, hogy egy pontos képlet nagyon hosszú folyamat, nem hiába tanulják ezt a szakágat egy életen át és 28 év után az ASC és 42 kor után a DESC van előtérbe, de...?

Figyelt kérdés
...de van egy mondás, hogy a bolygóim uralkodnak rajtam vagy én uralom a bolygóimat, akkor hol az igazság?
2023. febr. 12. 09:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ha az aszcendens az Én, úgy a deszcendens a Te vonal...akkor a csillagjegy milyen?
2023. febr. 12. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem létezik "pontos" képlet. Az végtelen hosszú leírás lenne, ami csak elméleti, mert nem létezhet korlátolt létezésben, mint ez.

Aki nagyon sokáig tanulja, az annyira elmerül az energetika részében, és meditációban, hogy megtanulja érzékelni belőled az összeset, és megtanulja kivetíteni a megtanult rendszerekbe.

2023. febr. 12. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:

Az a "baj", hogy a születési jegyek, az archetípus minták csak az egyik aspektus. Több más rendszer is elindul -és hat az emberre, olyan ciklusok, amik a születéstől indulnak, és hatnak a személyiségre.

7-8 évente mindig a következő csakrába emelkedik a fókusz, ezzel sok embernek változik részben a személyisége, a szempontok fontossága.

Ezek olyan "háttérben futó alrendszerek" amik gondoskodnak szelíden arról, hogy akkor is legyen egy változatos fejlődés, ha maga az egyén nem tudatos erre.

...és amit említesz, az aszcendens is hangsúlyosabb lehet egy életkor után.

2023. febr. 12. 10:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Az interneten sajnos csak rossz leírást látok, egyik sem passzol (részletes csillagjegyek jellemzőire gondolok, mint a [link] oldal) és sok több jegybe is írják amit másba (nincs egyértelmű konkrét meghatározás egy jegyre); nekem ez nem más mint filozófia sajnos, biztos van valami alapja és létezik jó asztrológus, de hol?
2023. febr. 12. 12:27
 5/13 A kérdező kommentje:
35 felett a homlokcsakra van előtérben, de már ebben is kételkedem, nincs fix előtérben levő csakra, mindegyikkel kell foglalkozni olykor.
2023. febr. 12. 12:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Fú itt mennyi mindent kellene helyre rakni...

Aszcendens 18-20-22 éves kor után érvényesül, attól függően hogy fejlődik-e egyáltalán az ember.

18 éves korig a Napjegy felel jobban a viselkedésért, jellemért, de aki nem fejlődik, az 40 évesen is Napjegyű marad.

Deszcendens nem hat bizonyos kortól, Deszcendens folyamatosan hat felnőtt korban, és a külvilág, az idegen, külsős emberek, akikkel csak futó ismeretséged van, azok fele a Deszcendensed szerint viselkedsz és Ők a Deszcendensed szerint látnak.

A Horoszkóp nem csak Napjegyből és Aszcendensből, hanem a bolygók uralmi helyzetéből, jegyek állásából, aspektusok, stb tevődik össze, e-szerint a jellemed is.

Minden egyszerre hat egy Horoszkópban, csak a Napjegy, Asc, Holdjegy, Rejtett Asc, és a többi dominánsabb.

Aszcendensben nem mindegy a festés sem.

2023. febr. 13. 00:32
 7/13 A kérdező kommentje:

Mindenki egyéni utat jár, s azon mindannyian máshol tartunk. Ami az egyiknek jelenleg tanítás, az a másiknak nem.

Ott érdemes tanulni, ahonnan belülről érkező késztetésünk van...

2023. febr. 13. 03:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Feltettél egy kérdést Én meg asztrológusként válaszoltam rá, ami általános tudás...

De rendben, erre is rá lehet mondani ki hogy elemez, de vannak alap szabályok...

2023. febr. 13. 03:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Végszó: Nincs hiteles tanító már, mert nem lehet egy alacsony szintű szavakban átadott alapon megérteni.

De nem kell elvetni csak a mai legtöbb ember pénzt kér érte és az csalás és ezért áltudomány, az igaz tanítók ott vannak ahol nem keressük...

VÉGSZÓ:

Én irányítóm a bolygóimat vagy a bolygók irányítanak engem?

2023. febr. 13. 03:37
 10/13 anonim ***** válasza:

El vagy tévedve.

Energia cserén múlik a lét, tudásért valamit adni kell és a pénz az igaz kevés az Asztrológiai tudásért, viszont megélhetéshez kell.

Nem adhatsz ki nem átlag információkat ingyen, Neked is nem átlag információt kellene kapnod érte...

A csaló az sok köztük, de van, aki az emberek segítségéért csinálja.

A sorsodat meg Te irányítod, a bolygók csak jelzik és eléd hozzák az eseményt, a Te döntésed, hogy élsz-e Vele.

Szabadakarat.

A " magas röptű " beszéd stílust meg hagyjuk el, a tudatlanságot jelzi csak, valamint tényleg hozzá nem értést, ami nyilvánvaló is.

Minden ember egyforma, nem kell misztifikálni.

2023. febr. 13. 03:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!